Unuk Ere Ojdanića ostaje iza rešetaka - oglasio se njegov brat: Otkrio šta se dešava kod kuće!

03.04.2022

08:16

0

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, osim njemu, odredilo zadržavanje menadžeru Kaje Ostojić, te Jeleni Jojić, zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucije

Unuk Ere Ojdanića ostaje iza rešetaka - oglasio se njegov brat: Otkrio šta se dešava kod kuće!
Era Ojdanić - Copyright ATAImages/ A.A. Printscreen/Instagram/andjelic_n_

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu odredilo je pritvor Nikoli Anđeliću, inače unuku pevača Ere Ojdanića. Pored njega, zadržani su i menadžer Kaje Ostojić, Dušan Banjac, kao i Jelena Jojić, zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucije.

Nikolin brat Uroš, javnosti poznat iz jednog rijaliti formata, otkrio je za domaće medije kako zbog čitave drame stoje stvari kod kuće. Majka je, objašnjava, non-stop uplakana, pa je morala da se okrene lekovima za smirenje.

- Šta da kažem sem da Nikola nema nikakve veze sa prostitucijom, a ni sa bilo kakvom vrstom kriminala, to je sigurno 300 odsto... On je uvek bio vukovac u školi, ceo život se bavio sportom. Kao što već znate, on je fitnes instruktor i normalno je da bude u kontaktu sa lepim i zgodnim devojkama, jer on sa njima radi, to mu je posao - priča Uroš za „Republiku", pa ponavlja kako veruje da „Nikola nije iz tog miljea".

Uroš Anđelić Printscreen Happy TV, ,,Posle ručka"
 

- Nikola se ne bavi tim stvarima, niti ima bilo kakve veze sa bilo kojom vrstom kriminala, nije on iz tog miljea... Nije što mi je brat ali on je stvarno dečko za primer, nikad nije imao problema sa zakonom, a majka ko majka, nervira se i plače po ceo dan, popila je lekove za smirenje i spava.

Inače, pevač se posle drame bio oglasio za „Kurir" akonto svega, ne skrivajući koliko je šokiran.

„On je moj prvi unuk, dobar dečko!"

- Moram da stanem, kako ste čuli da je to moj unuk? Dečko je dobar. Morao sam da stanem da me ne udari auto. Verujte mi, on je bez ijedne krivične prijave. Dečko za primer. Završio je DIF, fakultet, radi kao trener. Bavi se fitnesom. On je prvo dete moje ćerke. Moj prvi unuk. Kuku. Da je ovaj srednji Uroš pa da se ne iznenadim, ali ovaj nikad mrava nije zgazio - izjavio je, između ostalog, zaprepašćeni Era.

Era Ojdanić ATAImages/ A.A.
 

- ...On je u familiji Anđelić kao najbolje dete familije, tako se tretira. Sve je na vreme završio. Nije sklon narkoticima, to mogu ruku da dam, a ovo šta se desilo ne znam... Treba da izađu pred sudiju koliko znam, dokazaće da nema veze sa tim da je makro, ja verujem da nema veze. A ako je kriv, neka odgovara. Brat je angažovao advokata. Nije da je lep, pametan, nego ne mogu da vam opišem - dodao je.

Podsetimo, u velikoj akciji beogradske policije uhapšeno je 29 osoba. Među njima je bio i Anđelić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike