Bekvalčeva otvoreno o ljubavnim krahovima, uznemirujućim porukama s društvenih mreža, pa i Bikoviću: On je divan!

08.04.2022

12:25

0

Nedavno, odgledala je zajedno sa sestrom njegov novi film, a oduševljenje je i dalje „drži"

Bekvalčeva otvoreno o ljubavnim krahovima, uznemirujućim porukama s društvenih mreža, pa i Bikoviću: On je divan!
Nataša Bekvalac - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Nataša Bekvalac se, pojavivši se na jednom prestoničkom događaju, osvrnula na svoje bivše ljubavi, progovorila o porodici, deci... dotakla se, između ostalog, uznemirujućih poruka s društvenih mreža pa istakla da bi mnogi ostali zgranuti ukoliko bi čuli šta njoj tačno stiže u inboks.

Takođe, otvoreno je progovorila i o glumcu Milošu Bikoviću pa pokazala kako je oduševljenje i dalje „drži" otkako je odgledala njegov novi film zajedno sa sestrom u bioskopu.

Nataša Bekvalac ATAImages/Antonio Ahel
 

Na pitanje da li sa starijiom ćerkom Hanom Ikodinović ima prijateljski odnosno, kao i da li joj poverava svoje tajne, pevačica je odgovorila:

- Roditelji suštinski nikada ne znaju kakav odnos imaju sa decom i koliko im se deca poveravaju. Mislim da mi se moja ćerka baš poverava, i onda kad saznam nešto, šokiram se. Trudim se da budem širokih shvatanja, klinci uz pomoć interneta su napravili džumbus svoje vrste, ali s druge strane blisko mi je to njeno doba jer ni ja nikad nisam porasla - ispričala je Nataša, prenosi „Blic", pa nastavila o svojim razvodima.

Kao što je poznato, pevačica se tri puta udavala i razvodila - prvi put od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, zatim biznismena Ljube Jovanovića i na kraju od Luke Lazukića. To joj, naglašava, nije bilo nimalo lako.

- Razvod je veoma stresna stvar i niko se još nije razveo zato što mu je prelepo. Ako imate na umu i ako ste zdravorazumna osoba, naravno da se razvodite da bi vam bilo bolje. To je jedan od načina da možete lakše da pregurate ono što je gubitak, jer je raspad porodice veliki stres - priča Nata koja, inače, nema Tviter iz određenih razloga.

„Šta bih ja sve tu izlupetala..."

- Kao što vidite, nemam ga. Mislim da je to pametno jer ono što bih ja izlupetala, prokomentarisala, to ne mogu na Instagramu - iskrena je bila Bekvalčeva, koja je upitana i da li bi se četvrti put udala, nakon čega se i nadovezala na čitavu priču oko Bikovića, koji ju je u novom filmu oduševio.

- Kako kažu, planirajte da vam se Bog smeje, tako da ne planiram ništa... Moja sestra me izvela u bioskop, film je strašno duhovit, Biković je stvarno divniji nego ikad, jako je smešan. Predivne, realne situacije na duhovit način su prikazane.

 

 

Kao i mnoge javne ličnosti, Nataša dobija uznemirujuće poruke na društvenim mrežama.

- Ti ako hoćeš da pročitaš, pročitaš, verovatno ima ljudi koji bi „iznabadali" mene, ali eto, to se nije desilo. Kad bih ja vama sada rekla šta meni šalju ljudi, bili biste zabezeknuti - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike