Nataša Bekvalac o elitnoj prostituciji: Trebalo bi je legalizovati, da svi imaju korist od toga

07.04.2022

20:26

0

Pevačica je progovorila o aferi koja danima drma estradu, te je tom prilikom istakla i da akterke iste ne poznaje

Nataša Bekvalac o elitnoj prostituciji: Trebalo bi je legalizovati, da svi imaju korist od toga
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac bila je gošća na jednom prestoničkom dešavanju, kada je bez dlake na jeziku govorila o svim aktulenim temama. Između ostalog, i o aferi „elitna prostitucija” koja danima unazad puni stupce u medijima, o svojim školskim danima, ali i o odnosu i vaspitanju ćerke Hane. 

- Moja sećanja na školske dane su grozna. Ono što su pričali da je školsko doba najlepše, ja iz ovog ugla kažem da je meni škola bila veliki stres. Znala sam da meni ta škola neće doprineti mom pevanju, ali sam se prevarila, mnogo toga je uticalo da budem pevačica onakva kakva jesam danas - rekla je Nataša, pa otkrila koliko je popustljiva prema starijoj naslednici. 

Antonio Ahel/ATAImages
Nataša Bekvalac

 

- Hana je na mamu, a i na tatu. Ja mislim da se ona meni baš poverava, a onda saznam nešto i šokiram se. Pokušavam da budem širokih pogleda, jer je klincima sada sve dostupno, a s druge strane blisko mi je to njeno doba. Ja bukvalno tražim minimum, jer su meni mnogo toga zabranjivali, onda sam ja napravila grešku kad je Hana u pitanju da ne bih bila taj strog roditelj koji postavlja granice. Previše slobode sam joj dala, ali se nadam da je dovoljno pametna da zna to da ceni, a ne da zloupotrebljava, mada često zloupotrebljava - rekla je pevačica.

Za nju prostitucija nije tabu tema i kaže da bi je trebalo legalizovati.

Antonio Ahel/ATAImages
Nataša Bekvalac

 

- Ja ne znam nijednu ženu, ne znam nijednu svoju koleginicu za koju znam da to radi. Možda ću biti razapeta na krst, pa i te žene rade ono što žele i vole. Ja mislim da bi je trabalo legalizovati, pa da svi imaju neku korist od toga, pa i država - rekla je pop zvezda.

Na pitanje predstavnika sedme sile da li je spremna ponovo da stane na ludi kamen, ona kaže:

- Planirajte da vam se Bog smeje, tako da ne planiram ništa. Moja sestra me je izvela u bioskop, Biković je stvarno divniji nego ikad, jako je smešan - rekla je Bekvalčeva za Pink.rs.

Bonus video: 

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti