Želim da se kazne oni koji su mi naudili! Britni iznela nove optužbe na račun porodice, a i kritike za svoju publiku

10.03.2022

18:19

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica je u jednom od poslednjih postova na Instagramu poslala i jaku poruku svim onim ljudima koji se iz nekog razloga boje za svoj život

Želim da se kazne oni koji su mi naudili! Britni iznela nove optužbe na račun porodice, a i kritike za svoju publiku
Profimedia

Otkako se prošle godine, posle 13 godina oslobodila očevog starateljstva, pevačica Britni Spris ne prestaje da zapanjuje javnost novim otkrićima koje obelodanjuje u javnosti, a koje se tiču tog perioda.

U jednom od poslednjih postova na Instagramu, koje je malo po objavljivanju obrisala, Britni je obrazložila šta joj je sve radila njene porodica tokom bolnih 13 godina, zatim je iskazala žaljenje što su oni prošli nekažnjeno, a i za svoju publiku je imala kritike.

24sedam/Profimedia
Britni Spirs

- U ovom je svetu očito uredu zaključati svoju ćerku i naterati je da radi sedam dana nedeljno, po 10 sati dnevno bez ijednog slobodnog dana. Nisam imala pravo na privatnost, gledali su me kad sam se presvlačila, drogirali su me, nisam smela da govorim. Morala sam stalno da budem dostupna doktorima, a ako nisam došla na vreme morala sam ostati duže - počela je Britni u svojoj izjavi.

- Nikad mi nisu rekli kada mogu da odem. Na spavanje sam morala u 21 sat svake večeri. Ovo sve mi se događalo puna četiri meseca tokom 13-godišnjeg starateljstva. Dala sam sve od sebe i radila, da bih na kraju bila odbačena. Svojoj porodici nisam značila ništa, bila sam im marioneta koja je morala neprestano da radi i glumi na pozornici da je sve u redu. Najgore od svega je činjenica što je to bilo prihvaćeno u javnosti, od publike koju sam najviše volela - napisala je Britni.

Profimedia
Britni Spirs

Pevačica smatra da nije u redu da su se ljudi koji su joj naudili izvukli bez kazne, a pratiocima je uputila jaku i jasnu poruku, poručivši im da nisu sami ako se boje za svoj život:

- Mislim da je vreme da nakon 13 godina odem na odmor jer niko nikad ne bi trebao biti tretiran kao ja. Bila sam demoralizovana i posramljena. Niko ne bi trebao da proživi to što sam proživela ja. Razlog zašto ovo govorim je taj što je okončanje starateljstva velika stvar, ali... To je to? Svi su se izvukli! U šoku sam, da su vam četiri meseca neprestano pretili i vi biste bili uznemireni. Nisam gotova, želim pravdu i neću stati dok se nešto ne učini onima koji su mi naudili jer sam jako povređena. Ovo je poruka svima koji se boje za svoj život. Niste sami - napisala je.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti