Ko ućutkuje Lin Spirs: Šapatom progovorila o ćerkinom slučaju, plašila se da je ne čuju?!

05.07.2021

08:15 >> 10:08

0

Tokom telefonskog razgovora s medijima, napomenula je da će možda morati da spusti slušalicu bez bilo kakvog objašnjenja, ukoliko je neko od članova porodi

Ko ućutkuje Lin Spirs: Šapatom progovorila o ćerkinom slučaju, plašila se da je ne čuju?!
Lin Spirs Profimedia

Lin Spirs konačno je progovorila o slučaju ćerke Britni, ali ne s lakoćom, kako su možda mnogi mislili da će. Naime, tokom telefonskog razgovora s „Njujorkerom”, sve vreme je šaputala. Na početku se čak i izvinila, objašnjavajući kako će morati da spusti slušalicu ukoliko je neko od članova porodice bude video ili čuo.

Ovaj detalj mnoge je zabrinuo, a brojni fanovi pop princeze brzo su se zapitali – ko nju ućutkuje, dok joj ćerka već prolazi kroz pakao?

Britni je, podsećanja radi, na sudu progovorila posle dugih 13 godina i zatražila da se starateljstvo okonča. Pevačica je iskreno poželela da „ponovo živi kao i svi drugi”, raspolaže svojim novcem, donosi odluke za sebe i svoju porodicu, zdravlje,  sigurna da joj nadzor oca Džejmija više nije potreban i s velikom sumnjom da joj on, u stvari, ne želi baš dobro. Za sve to vreme koliko je „pod kontrolom”, s druge strane, njena majka se oglašavala svega „šaku puta” i posle izvesnog vremena, nema kome to nije „zapalo za oko”.

Pročitajte još:

Sada, tokom jednog od malobrojnih intervjua, Lin je progovorila o nedaćama kroz koje prolazi njena ćerka, o dugogodišnjem „koristoljubivom starateljstvu” – ali toliko tiho, da je odala utisak da je nekada neophodna kontrola ne samo unesrećila Britni, već i celu porodicu.

– Pomešana su mi osećanja. Ne znam šta da mislim… Mnogo je to bola. Mnogo brige…. A ja samo to umem, da izbegavam brige… – preneli su pomenuti mediji njen šapat, koji je mnoge „vratio” na navode iz 3. jula, kada je bila opisana kao „iritantno uljudna” žena koja „uredno izbegava” detalje porodične drame.

Datum telefonskog razgovora, inače, nije naveden.

Pročitajte još:

Pevačicini fanovi već su u nekoliko navrata uperili prstom u porodicu Britni Spirs, osuđujući ih što je koriste, a zatvaraju oči na njene molbe i žalbe. Iz tog razloga, između ostalog, osnovan je pokret „Free Britney”.

Majka Lin tada nije javno reagovala na dešavanja.

Tek nekoliko meseci otkako se po prvi put „potegla” tema „oslobađanja”, lajkovala je objave na društvenim mrežama koje su postovane kao reč podrške od strane ljudi koji su i te kako bili zabrinuti za Britni.

Zatim, takođe, od suda je zatražila da i ona bude obaveštena o tome koje su odluke donete umesto njene naslednice. Isprva, inače, posebno je bila potresena što nije znala ni kako je ona zdravstveno. Svim informacijama – bio je raspolagao samo i jedino Džejmi, inače brzo omražen u narodu.

Lin i Džejmi Spirs Profimedia

Kada je svojevremeno bila upitana da prokomentariše dokumentarac o Britni na jednom aerodromu, međutim, nije bila raspoložena za bilo kakvu priču.

– Ona uvek ćuti. Deluje milo, drago i samo klima glavom, smeška se – šuškalo se u jeku priča o „zatvoru” u kom Spirsova provodi vreme.

Pročitajte još:

Kod zvezde bi, inače, odlazila u Los Anđeles iz Luizijane na svakih nekoliko meseci, u posetu. Razdvojene, često bi razgovarale telefonom i, kako dalje navode tamošnji mediji, nadale se da će se sve srediti.

Drama ne jenjava 

– Radim sve što mi se kaže. Moje telo je bilo poslušno, evo, punih 13 godina. Uvek bih se i dodatno trudila da budem dobro i da budem lepa. A moj otac bi „sarađivao” sa mnom i bio tu samo kad treba da se radi. I dozvoljeno mu je da me tako izrabljuje? Mnogima je oko mene dato i previše kontrole – odzvanjaju mnogima pevačicine reči u glavi, o kojima se bruji poslednjih dana.

Malo nakon što je Britni konačno progovorila, advokat njenog oca ni časa nije časio s izjavom.

– Gospodinu Spirsu je teško da gleda ćerku kako se muči. On nju voli i mnogo mu nedostaje – istakao je za „CNN” u jednom trenutku.

– Džejmi je siguran da je svaku odluku doneo u njenu korist – navodi se dalje, zbog čega mnogi veruju da je sudija kasnije i odbio pevačicin zahtev za slobodu.

Lin je, inače, tiho progovorila tek pošto se pročulo da je Džejmi zatražio da se, preko svega, „dobro pogleda i istraži, proveri, apsolutno svaka reč koju je njegova ćerka izgovorila pred sudijom”.

Pročitajte još:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi