Đani za vikendicu na Savi dao 250.000 evra: Obezbeđenje non-stop na placu!

07.04.2022

07:59

0

Folker je posle čak tri stana u Beogradu na vodi uložio novac od tezgi u odmaralište za koje bi, prema napisima, najviše voleo da niko ne zna da i postoji

Đani za vikendicu na Savi dao 250.000 evra: Obezbeđenje non-stop na placu!
Copyright Radiša Trajković Đani, Foto: A.A./ATAImages

Radiša Trajković Đani sagradio je za sebe i porodicu luksuznu vilu na obali Save, koja mu služi kao vikendica tokom proleća i leta, kada želi da se odvoji od gradske buke, prenose domaći mediji. On, takođe, ne želi da se za ovaj plac zna, jer mu pruža preko potreban mir i utočište.

- Đani je odlučio pre nekoliko godina da novac koji je zaradio od tezgi uloži u luks vilu koja se nalazi na obali Save. Uz savete svoje supruge Slađe shvatio je da mu je najbolja opcija da novac koji zaradi od bakšiša uloži u nekretnine. Tako se sve i odigralo - tvrdi izvor za „Blic" pa dodaje da porodica tamo ima i bazen, košarkaški teren, te da je na ovo zadovoljstvo navodno otišlo oko 250.000 evra.

Uživaju u luksuzu

- Kako bi pronašao svoj mir od nastupa, Đani je odlučio da se izoluje na obali Save gde najviše provodi vreme tokom proleća i leta sa porodicom. U luks vili imaju bazen, palme i sve ono što im je neophodno kako bi uživali u luksuzu. Ne zna se tačno koliko ga je ova nekretnina izašla, ali se šuška da je morao da izdvoji oko 250.000 evra. Na placu se takođe nalazi i košarkaški teren koji retko ko kad od porodice Trajković koristi - zaključuje insajder.

Slađana i Radiša Trajković Đani ATAImages/ Antonio Ahel
 

Ispred kuće se, sa druge strane, nalazi kamp-prikolica u kojoj dežura obezbeđenje kad on nije tu.

- Obezbeđenje je sve vreme u kamp prikolici i čuva Đanijevu vilu na obali reke Save. Pored toga, imanje je opkruženo kamerama kako bi mogli stalno da nadgledaju šta se događa u kraju - dodaje on.

Podsetimo, Đani je kupio čak tri stana u luksuznom naselju Beograd na vodi na kredit. U jednom živi on sa suprugom i vredan je, kako prenose domaći mediji, oko 460.000 evra. Druga dva je ostavio sinovima i tek su počela da se grade. Koštali su pevača po 290.000 evra.

Biće završeni, prema napisima, za tri godine.

Slađana i Radiša Trajković Đani ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike