Velika svadba Đanijevog sina se organizuje za jun! Pevač otkriva detalje: Biće dosta mojih kolega!

04.04.2022

17:09

0

Pre nekoliko meseci, inače, Marko i njegova izabranica Minja su već obavili građansko venčanje

Velika svadba Đanijevog sina se organizuje za jun! Pevač otkriva detalje: Biće dosta mojih kolega!
aerodrom_27022022_0074 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Marko, sin pevača Radiše Trajkovića Đanija i Minja, njegova izabranica, obavili su pre nekoliko meseci građansko venčanje. Sada, „na repertoaru" je i velika svadba, zakazana za 13. jun.

- Jedna ekskluziva, 13. jun, konačno ženim sina, svadba. Unuče moje, da ga ne mučim baš na dan svadbe, ali biće posebno. Sad i snajka treba da se porodi, još jedna mala beba, mali Lav dolazi i svadba, neka ide na veselje. Dosta je bilo ratova i bolesti - ispričao je pevač, pa dodao kako će dosta dragih kolega pozvati na veselje.

- Biće dosta mojih kolega one koje ja gotivim, neću da imenujem - izjavio je u emisiji „Premijera - Vikend specijal" on.

Sa druge strane, njegova supruga Slađa se osvrnula na svoje zdravstveno stanje. Podsetimo, ona je nedavno operisana pošto je vodila bitku s kancerom i bio izvađen bubreg. Oseća se, naglašava, dobro.

 

 

- Dobro je hvala Bogu, kao što vidite, super sam. Sve je prošlo kako treba. Nikakve simptome nisam imala, slučajno sam otkrila... Đani je savršen deda, nije bio tu kad su rasla naša deca, sad je tu da nadoknadi - nadovezala se bila Trajkovićka.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike