Viđen bivši partner uhapšene misice! Imao je da poruči samo jedno, a komšije Dajane Tripunović otkrile nove detalje!

05.04.2022

19:29

1

Autor: Marija Mitić

Priča se da je nekadašnja pevačica privodila kraju izgradnju motela u Surčinu

Viđen bivši partner uhapšene misice! Imao je da poruči samo jedno, a komšije Dajane Tripunović otkrile nove detalje!
telenor_grand_03032011_0014 - Copyright ATAImages/ A.A.

Slavica Dajana Tripunović dospela je u žižu javnosti poslednjih dana pošto je „pala“ u velikoj akciji policije protiv elitne prostitucije. Nekadašnja misica se još uvek o ovom slučaju nije oglašavala u javnosti, iako je puštena iz pritvora, a danas je i uhvaćena u Surčinu gde živi, i delovala je prilično uznemireno i ljuto.

Inače, po ovom beogradskom naselju priča se da je nekadašnja pevačica tu pre nekoliko godina započela gradnju velelepne kuće u kojoj je trebalo da živi, međutim, ipak je odlučila da od nje napravi motel, piše Kurir.

ATAImages/ A.A.
Slavica Dajana Tripunović

Kako se dalje navodi, pošto se Dajanin sin preselio u Italiju, ona je shvatila da u toj kući ne želi da boravi sama i da je ona prevelika za njene potrebe, pa je došla na ideju da jedan deo te nekretnine adaptira i pretvori u motel. 

- Viđam je retko, naiđe ponekad ovde. Niko ne zna gde ona zapravo živi. Ali se gospođa pravi da je velika dama, pa ni s kim ne voli da popriča u kraju. Kada smo čuli da je uhapšena zbog elitne prostitucije, svi smo se šokirali. Nije delovala kao takva osoba, ko zna koja ju je muka naterala da se bavi najstarijim zanatom - rekla je izvesna gospođa iz Surčina, Dajanina komšinica za pomenuti portal, dok je druga takođe bila zatečena vešću o Dajaninom hapšenju i razlogu za to.

ATAImages/ A.A.
Slavica Dajana Tripunović

- Dajana nije ovde trenutno. Nisam je videla nekoliko dana. Ovih dana je bila tu, radila ogradu i sadila biljke. Sređivala je nešto na onom drugom kraju kuće, ima tu puno prostorija, velika je to kuća. Sin joj je bio skoro, on isto ne živi tu. Uvek hoće da pomogne i pita da li mi šta treba. Znam je od malih nogu, nju i njenog brata. On živi u Nemačkoj, a ovde su mu žena i dvoje dece. Tu, prekoputa nje, i oni imaju kuću. Fini su i Dajana i brat, javi se uvek, ali svako ovde gleda svoje poslove. Nisam znala da je bila hapšena zbog prostitucije, za mene je to šok - rekla je Dajanina komšinica.

- Kod mene je dolazila da kupuje čarape. Mi smo iznenađeni informacijom da se ona bavila prostitucijom, bila je tako fina, ali, eto... Danas je sve moguće. Nisam mogla ni da pomislim da se bavi tim - rekla je još jedna žena iz Surčina, a onda se razgovoru pridružio i čovek, koji je otkrio neke zanimljive činjenice o misici.

Printscreen Facebook/Vladan Urošević
Vladan Urošević

- Niko ne zna gde Dajana tačno živi. Neko vreme je živela na Savskom keju, tamo joj je Vladan Urošević (bivši partner, prim. aut.) kupio kuću na obali reke. Tamo smo je često viđali, možda je baš tamo sada. 

Na ovoj lokaciji zatečen je i Dajanin bivši partner kako spava na ležaljci, Vladan, s kojim je misica dobila i sina, a on navodno nije bio raspoložen za razgovor s medijima, piše pomenuti portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike