Britni Spirs pokreće novu tužbu: Pokušali su da me ubiju!

26.02.2022

08:31

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je u objavi na društvenim mrežama, koju je ubrzo obrisala, navela da će tužiti svoju bivšu kompaniju za upravljanje poslovanjem

Britni Spirs pokreće novu tužbu: Pokušali su da me ubiju!
Britni Spirs Profimedia - Copyright Profimedia

Osim što je kivna na oca, pevačica Britni Spirs će nakon što je konačno postala slobodna žena, da svede račune i sa ostalima. Naime, kako je napisala u jednoj od objava na društvenim mrežama, koju je ubrzo i obrisala, ona će tužiti svoju bivšu kompaniju za upravljanje poslovanjem.

Kako je pop princeza navela u postu, ona se osećala toliko bespomoćno u rukama osnivača te kompanije da se bojala za svoj život.

Spirs takođe tvrdi i da je njen otac, Džejmi Spirs, obožavao "Tri Star Sports & Entertainment Group" i njenu osnivačicu Lou Tejlor, kao i njenog saradnika Robina Grenhila.

Profimedia
Britni Spirs

- Tužiću "Tri Star"! Učinio bi sve što su tražili od njega! Mislim da su pokušali da me ubiju. I danas još uvek verujem da su upravo to pokušavali da učine - napisala je pop zvezda.

- Niko drugi ne bi preživeo sve ono što su mi učinili! Sve sam proživela i svega se sećam -  pisalo je dalje u objavi, koju je Britni ubrzo obrisala.

O ovoj pevačicinoj objavi oglasio se i Tejlorin advokat koji je u izjavi za medije rekao da su Brintnine tvrdnje na Instagramu "potpuno lažne, kao i vrlo uvredljive, štetne i neprihvatljive", dok advokat njenog oca nije komentarisao njene optužbe.

Podsećanja radi, Britnin otac zaposlio je "Tri Star" kao poslovnog menadžera Britninog imanja ubrzo nakon što ju je 2008. stavio pod konzervatorstvo. Kompanija je radila s pevačicom više od decenije, pre nego što je dala ostavku u jesen 2020. godine, piše Page Six.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike