Činjenice o Dženifer Lopez koje ne znate: Izbacili su je sa fakulteta, a dva puta joj je pošlo za rukom ono što nikome nije

05.04.2022

06:00

0

Pevačicin život je uvek tema javnosti, ali mnogo je onoga što se o njoj ne zna

Činjenice o Dženifer Lopez koje ne znate: Izbacili su je sa fakulteta, a dva puta joj je pošlo za rukom ono što nikome nije
profimedia-0660780110 - Copyright Profimedia

Dženifer Lopez se na javnoj sceni pojavila devedesetih, kada nas je zadivila svojim plesom, a danas je svetski poznata pevačica, glumica i modna dizajnerka.

Teški počeci nisu je naterali da se preda, a najveća podrška joj je u svemu bila majka. Iako joj je život stalno tema javnosti, ima činjenica o njoj koje malo ljudi zna.

Profimedia
 

Izbačena sa fakulteta

Dženifer nikad nije volela školu, pa samim tim nije imala ni želju da upiše fakultet. Međutim, to je učinila, po želji svojih roditelja, pre svega majke.

Ona je upisala "Baruch" koledž, ali je nakon jednog semestra izbačena.

Njeno telo je njen hram

Pevačica ne puši, ne pije sokove i alkohol i ne unosi šećere. Ponekad bi uzela čokoladne mrvice koje su joj omiljene i kafu bez kofeina. Veruje da sve te namirnice uništavaju kožu i da njihovim izbegavanjem zadržava mlađi izgled. 

Meditacija joj je važna

Da bi ostala pribrana tokom različitih poslova i obaveza, Džej Lo svakodnevno praktikuje meditaciju u trajanju od 20 minuta. 

Profimedia
 

Prvo, pa duplo

"FHM", mesečni muški magazin, je proglasio Dženifer dva puta “najseksi” ženom na svetu. Tako je postala jedina žena koja je ovu titulu osvojila dva puta. 

Miris uspeha

Kada je predstavila svoj prvi parfem, “Glow by J.Lo” početkom 2000. proizvod je napravio više od 40 miliona dolara zarade. Od tada je kreirala više od 15 parfema koji zajedno čine imperiju od preko 2 milijarde dolara. 

Ima plan ako propadne

Ovo je već poznata činjenica - Džej Lo je osigurala svoju zadnjicu. Međutim, malo je onih koji znaju da je to učinila na neverovatnih 27 miliona dolara.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike