Tina Ivanović otvorila dušu: Zbog zdravstvenog problema joj se nekad i ne radi!

25.03.2022

22:39

0

Iako je najteži period prebrodila, svakako joj se i dan-danas dešava da klone duhom

Tina Ivanović otvorila dušu: Zbog zdravstvenog problema joj se nekad i ne radi!
Copyright Tina Ivanović ATAImages/Stefan Tomašević

Mnogi su oni koji smatraj da je Tina Ivanović „kao vino i da što je starija, to je i lepša". Ovakvi komplimenti pevačici svakako prijaju, međutim ona, iako je prebrodila najteže, svakako i dan-danas klone duhom.

- Što se mog izgleda tiče, uvek kažem da je u pitanju genetika, ali još uvek negujem i to neko dete u sebi tako da jednostavno tako zračim. To je tajna mog izgeda! - počela je Tina, piše „Grand onlajn", pa je zatim otvorila dušu o zdravstvenom problemu zbog kog joj se da nema volje.

Imam problem...

- Dešava mi se mnogo puta da izgubim energiju, još inače imam problem sa štitnom zlezdom i to mi često izaziva promene raspoloženja, nedostatak energije. Mnogo puta mi se dešava da nemam volje ni za spremanjem, ali sastavni deo mog posla je takav da moram da ispoštujem i snimanje emisija, nastupe i voditelje, sve što obećam - objasnila je pevačica, pa je zbog onog što je ranije proživela dala savet najpre svim ženama.

- Samo mogu da poručim ženama da se kontrolišu redovno, ja sam imala tu sreću da sam na vreme uspela da otkrijem te neke promene, tako da smo uspeli sve da saniramo i Bogu hvala sada je sve u najboljem redu - zaključila je ona.

Tina Ivanović ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike