„Imala sam tri operacije!" Tina Ivanović otvoreno o muci s tumorom

20.03.2022

19:36

0

Na Dan borbe protiv raka dojke, pevačica je javno progovorila o problemu s kojim se susrela, te tome koliko je važno odlaziti i preventivno na preglede

„Imala sam tri operacije!" Tina Ivanović otvoreno o muci s tumorom
Tina Ivanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Tina Ivanović se prisetila perioda kada je slučajno otkrila promene na dojci, pa istakla kolike je bila sreće što je na vreme otišla na pregled.

- Pričamo danas o raku dojke i preventivi. Ja sam slučajno otkrila da imam neke promene u dojci. Sva moja sreća jeste u tome što sam se na vreme pregledala i ovo je moj apel za sve žene, za sve ljude, da se kontrolišu na vreme, jer sve što se na vreme otkrije, to se i izleči - smatra Tina.

Sad je sve u redu

- Imala sam tri operacije, ali hvala dragom Bogu, sve je u redu. Sve se na vreme otkrilo, bio je dobroćudni tumor, iako su mi u početku rekli da je zloćudni u pitanju, ali se na kraju ipak ispostavilo da je dobroćudni, na moju veliku sreću - istakla je zatim u „Premijeri - Vikend specijalu".

- Treba imati poverenja u svog doktora i to je ključna stavka do izlečenja i ovim putem puno pozdravljam svog doktora, koji je divan čovek i imala sam potpuno poverenje u njega. Davao mi je nadu posle prve biopsije, kad smo dobili rezultati i ispostavilo se da je benigno, svi smo danuli dušom.

- Sada sam, opet kažem hvala Bogu, potpuno zdrava, prava, evo vidite, lepa, prelepa - zaključila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike