Tina Ivanović otvoreno o razvodu i prodaji skupocene vile: Traže 2.000.000 evra za nju!

18.03.2022

11:32

3

Pevačica je gotovo morala da prizna šta se dešava iza njenih zatvorenih vrata

Tina Ivanović otvoreno o razvodu i prodaji skupocene vile: Traže 2.000.000 evra za nju!
Tina Ivanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Tina Ivanović nedavno je predstavila publici numeru „Sada je po mom" i nema koga s istom nije i oduševila. Spot je, inače, snimala u vili kolege Miloša Bojanića, a gostujući u „Pulsu Srbije", između ostalog, osim o toj njegovoj progovorila je i o svojoj - za koju sada traži 2.000.000 evra „jer joj ipak treba manji prostor".

- Moram da priznam da to jeste istina, samo ne znam kako je to došlo do medija. Suprug i ja smo u tu vilu dosta uložili, ali dosta je to veliko za nas. Treba nam manji prostor. Da li mi imamo neke bliske ljude, koji su insajderi za novine.

- Ne znam kako su pronašli našu kuću. Odlučili smo da uložimo u nešto drugo - ispričala je ona, pa se dotakla i priče o razvodu koja kola, napominjući da je to, za razliku od prodaje vile, daleko od istine.

 

 

Sve je u najboljem redu!

- Na početku me je stvarno pogađalo. U poslednje vreme izbegavam da čitam i komentare i sve. Nervira me kada se neki naslov oživljava. Nervira me u vezi sa mojim detetom šta se piše. On nije javna ličnost. Ako su deca od nekih mojih kolega zaštićena, neka bude i moj sin...

- Ne razvodim se svakako, Zvezdan je tu, iza kamera i sve je u najboljem redu - rekla je Tina.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike