„Ali ovo nije moja firma!" Popovića usred „Zvezda Granda" napali zbog honorara (FOTO)

03.04.2022

08:50

0

Kad se ova tema podegla - nastao je opšti cirkus na sceni poznatog šoua. Jedna gospođa iz publike je čak dobacila i kako „ni oni nisu plaćeni"

„Ali ovo nije moja firma!" Popovića usred „Zvezda Granda" napali zbog honorara (FOTO)
Saša Popović - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Posle nastupa Nenada Osmanovića iz tima Viki Miljković, pa Nikole Đokića kom je njena kuma, pevačica Ceca Ražnatović, mentorka, članovi žirija „Zvezda Granda" brzo su se „bacili" kako na ocenjivanje, tako i na šalu.

Tom prilikom, Popovića su „potkačili" za honorare, od čega se on „branio" time - što je u penziji.

- Bogami, dečko, ovo je jedan veliki pomak u odnosu na prošlu godinu. Sad što je Ana presudila, da je dala i tebi glas znam da bi gledanost bila veća, jer ljudi najviše vole da gledaju kada je 6:6, pa preglasavanje, ali nema veze, skinućemo joj malo honorar - počeo je bio Popović kroz smeh, obraćajući se Đokiću koji se već takmičio u prethodnoj sezoni.

Ceca Ražnatović i Saša Popović Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Dobro veče loptice skočice, to je bio njegov nadimak u ekipi, neverovatan pomak samo iz jednog razloga tvoj najveći neprijatelj si ti sam sebi. Čim si smanjio doživljaj fizički, ti si momentalno pevački bio bolji - nadovezao se Đorđe koji mu je u prethodnoj sezoni bio mentor.

- Đokiću, jesi video, druže, kad si promenio mentora? I ja bih kod Cece išao na časove - nastavio je zatim Saša.

- Ispalo je da sam ja presudila, a samo sam bila realna bez obzira što je Nikola napredovao - pridružila se Ana komentarisanju.

- Ana, ja sam se šalio za ono malo pre - rekao joj je onda Popović.

- Znači povećaćeš mi honorar? - nasmejala se bila Bekuta.

Ana Bekuta Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Ana, sve si u pravu, nešto sam razmišljao, podižemo ti honorar sutra... A možda i malo sutra - pravio je Popović dalje šou.

- Ja bih prvo o honoraru, ovde se razbacuješ... Šalim se naravno... Kaže ovde gospođa: „Nije ni nama platio" - šalila se zatim i Marija Šerifović.

- Pa nije ovo moja firma, ja sam penzioner - pravdao se Saša, na šta mu je Viki „dobacila" kako to jeste tačno, ali je i glavni i odgovorni.

- Ja se nadam i od srca ti želim da prođeš u baražu i da nastavimo da radimo. Pet glasova je odličan rezultat, žao mi je što nije šest - zaključila je, pak, Ceca, da bi Popović „zatvorio" čitavu priču priznanjem kako mu je ovaj kandidat i favorit broj jedan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike