Ćerka Saše Popovića neprepoznatljiva! Fotografisana sa tatom u šopingu, evo šta je promenila na sebi (FOTO)

09.03.2022

19:25

3

Sale je sa suprugom Suzanom i naslednicom obišao jedan prestonički tržni centar

Ćerka Saše Popovića neprepoznatljiva! Fotografisana sa tatom u šopingu, evo šta je promenila na sebi (FOTO)
sasa popovic - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Saša Popović uslikan je u porodičnom šopingu. Prvi čovek „Granda”, vodi miran život van kamera, a sada su ga paparaci uhvatili u kupovini gde je bio sa sa suprugom Suzanom Jovanović i ćerkom Aleksandrom

Naime, oni su posetili jedan od prestoničkih tržnih centara kako bi osvežili orman, a prilikom šopingovanja poštovali su sve epidemiološke mere.

Za razliku od roditelja Aleksandra ne voli javni život i eksponiranje u medijima, i gotovo nikada se ne pojavljuje u javnosti, te je ovakva fotografija prava retkost. 

Javnost je prvi put imala priliku da vidi kako izgleda Sašina i Suzanina ćerka na promociji pevačicinog albuma. Tada je Aleksandra imala plavu dugu kosu sa pramenovima, a danas je drastično promenila izgled.

Ona se sada ofarbala u crveno, a zbog njene kose koja prekriva cela leđa nije mogla da prođe neprimećeno u punom tržnom centru, pogotovo uz poznate roditelje koji su nosili kese u rukama.

Inače, Aleksandra studira produkciju i uopšte je ne interesuje šou-biznis, a Popović je jednom prilikom ispričao da njegova ćerka nije želela ni glamuroznu proslavu za svoj 18. rođendan.

ATAImages/ Antonio Ahel
Porodica Suzane Jovanovi i Saše Popovića

- Ja sam je pitao da li hoće neko veće slavlje, ali ona je želela da sa nekoliko svojih drugarica i u krugu porodice obeleži taj dan. Mi smo jako lepo proslavili njen 18. rođendan, fino, tiho, bez ikakve pompe. Ona ne puši, ne pije, ne drogira se i ne nosi pirsinge. Ne izlazi uveče - ispričao je Saša ranije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike