Saša Popović o skandalu koji drma "Zvezde Granda": Progovorio o Đorđu Davidu i ženi koja ga je optužila, otkrio da li roker ostaje u žiriju

11.03.2022

11:14

0

Direktor takmičenja je izneo detalje vezane za ovaj slučaj

Saša Popović o skandalu koji drma "Zvezde Granda": Progovorio o Đorđu Davidu i ženi koja ga je optužila, otkrio da li roker ostaje u žiriju
Copyright Saša Popović, Antonio Ahel/ATAImages

U domaćim medijima juče je osvanula vest da je Đorđe David, roker i član muzičkog žirija takmičenja "Zvezde Granda", slao neprimerene poruke, snimke i fotografije jednoj kandidatkinji pokušavajući navodno da joj se udvara.

Printscreen YouTube/Grand Online
 

Ovim povodom se sada oglasio i Saša Popović, koji je otkrio da li je zapravo žena koja je optužila Đorđa uopšte bila kandidatkinja u njegovom takmičenju.

- Osoba pod imenom i prezimenom Mirjana Popović nikada nije bila kandidat u "Zvezdama Granda", niti se putem onlajn audicije prijavila za naše takmičenje. Nikada prijava u "Grand produkciju" nije stigla. Niti video ili audio zapis. Možda je pomenuta devojka želela da popuni prijavu, ali očigledno nije uspešno realizovala jer mi u bazi nemamo apsolutno nijednu Mirjanu Popović. Nema prijave, pa samim tim ni odustajanja od takmičenja - započeo je Popović za 24sedam, pa nastavio:

- Ukoliko se, pak, pomenuta osoba prijavila pod drugim imenom, onda je reč o lažnom predstavljanju, što se može naknadno utvrditi i što automatski dovodi u pitanje istinitost njenih tvrdnji.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Na naše pitanje da li će zbog celog slučaja Đorđe David nastaviti da bude u žiriju popularnog takmičenja, Popović je rekao sledeće:

- Osuđujući svaki vid seksualnog ili bilo kakvog uznemiravanja, sve ovo napominjem budući da je Đorđe David uzoran suprug i otac, te respektovan član našeg žirija - zaključio je Popović.

Podsetimo, prema pisanju Kurira, izvesna Mirjana Popović navodno je rekla da se na ovo takmičenje prijavila ove godine putem onlajn konkursa, ali nije prošla u dalje takmičenje. David je odmah demantovao ove navode, te za 24sedam istakao da članovi žirija pre svega ne znaju ko su kandidati koji se za takmičenje prijavljuju onlajn, a kamoli njihovo ime i prezime, te telefon ili naloge na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike