Unuk Ere Ojdanića među 29 uhapšenih za elitnu prostituciju? Na spisku sa menadžerom Kaje Ostojić koji je i ranije hapšen

02.04.2022

12:43

0

Oglasio se i pevač

Unuk Ere Ojdanića među 29 uhapšenih za elitnu prostituciju? Na spisku sa menadžerom Kaje Ostojić koji je i ranije hapšen
Era Ojdanić - Copyright ATAImages/ A.A. Printscreen/Instagram/andjelic_n_

Folk pevač Era Ojdanić oglasio se nakon priče da je navodno njegov unuk Nikola Anđelić pao zbog prostitucije.

- Pojma nemam, čuo sam noćas to, Nikola Anđelić je primer deteta u celoj familiji! Niti je kriminalac, niti lopov, završio DIF i radio je u teretani, jedan je od trenera među najboljima. Tako se priča... On je meni pre mesec dana rekao da trenira kod njega Kaja, moja koleginica, koja je bila sa mnom u velikom ratu, i njen menadžer. I tako dalje... - priča Ojdanić i dodaje:

- Rekao mi je da su u principu da ga zivkaju, da se druži sa njima, ništa više od toga, sve najbolje, istinu je rekao, nikada me nije slagao. Ništa mi nije pomenuo o svemu danas što se čita! Jedva čekam rezultat da vidim šta je u pitanju. On živi sa svojim bratom u stanu, sa Urošem. Otac im je umro, Milena moja živi u Žarkovu! Zatečeni! Ništa više ne mogu da kažem, jedva čekam! - govori Era Ojdanić za Republika.rs.

Pevač ističe da se sa unukom nije čuo desetak dana, te da je čitava porodica zatečena.

- Nisam se čuo sad njim, ima sigurno deset dana. Mada, ne zna ko mi je rekao pre tri, četiri dana je dolazio kući, njemu su baba i deda iz sela gde ja živim. Nisam ga video, ni čuo! Zatečen sam i Milena je zatečena, sekira se, a operisana pre dvadeset dana.

Podsetimo, treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu juče je odredilo zadržavanje menadžeru pevačice Kaje Ostojić, Dušanu Banjcu, fitnes trener Nikolu Anđeliću, kao i Jeleni Jojić zbog sumnje da su učestvovali u posredovanju prostitucije.

Duško Banjac javnosti je poznat od ranije, kao menadžer pevačice Kaje Ostojić. On je 2016. osuđen na sedam meseci zatvora i novčanu kaznu od 100.000 dinara zbog posredovanja u prostituciji. Banjac je s dvojicom pomagača podvodio Ð. M. (17) iz Pančeva u stanu u Ulici Dimitrija Tucovića 51 na Zvezdari. Presudom Višeg suda u Beogradu prihvaćen je sporazum o priznanju krivice, koji je Banjac zaključio s Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Menadžeru je u kaznu uračunato sedam meseci, koliko je proveo u pritvoru od 24. novembra 2010, kada je uhapšen, do 29. juna 2011, kada je pušten da se brani sa slobode. Po gradskim kuloarima se pričalo da su za Banjca radile i poznate pevačice, manekeni i manekenke, od kojih smo neke gledali ranije u rijaliti-programima "Farma" i "Veliki Brat".

U velikoj akciji beogradske policije uhapšeno je 29 osoba.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: republika.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike