Bruklin Bekam i Nikola Pelc potpisali predbračni ugovor: Detalji dospeli u javnost

10.12.2020

21:38 >> 21:49

0

Želeli su da osiguraju bogatstvo svojih roditelja u slučaju razvoda

Bruklin Bekam i Nikola Pelc potpisali predbračni ugovor: Detalji dospeli u javnost
Profimedia

Bruklin Bekam (21) i njegova verenica Nikola Pelc (25) odložili su venčanje planirano za septembar 2021. za 2022, ali se uveliko pripremaju za ovaj poseban dan.

Sada je izvor blizak paru otkrio da su njih dvoje već potpisali predbračni ugovor sa ciljem da zaštite bogatstvo svojih roditelja. U ugovoru, kako on tvrdi za tabloid „The Sun”, između ostalog piše da će, ukoliko se razvedu, iz braka izaći samo sa onim sa čim su ušli u njega, uključujući prihode i nekretnine.

Bogatstvo Bekamovih procenjuje se na 335 miliona funti, a Nikolini roditelji, koji su i sami potpisali ugovor pre stupanja u brak, „teški su” čak 1,1 milijardu finti.

Viktorija, Dejvid i Bruklin Bekam Profimedia

– Bruklin i Nikola zajedno su doneli odluku da potpišu ugovor. On ima iskustva sa devojkama koje su bile sa njim samo zato što je Bekam i što ima novca, pa su njegovi roditelji srećni što je našao Nikol, koja ga voli zbog onoga što jeste. Njoj nije potreban njegov novac. U ugovoru ne piše ništa posebno. Ukoliko se razvedu, iz braka izlaze sa onim što su uneli u njega – ispričao je izvor za pomenuti tabolid.

PROČITAJTE JOŠ:

Džonija Depa izbegavaju u Holivudu: Sa njim ne može da se radi, on je radioaktivan

Meril Strip se na poslednjem snimanju zbunila: To je jezivo, bila sam katastrofalna!

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi