Viktorija zvala i Kejt i Megan na Bruklinovo venčanje: Susret koji bi mogao mladoženju da baci u senku!

01.11.2020

21:23 >> 15:12

0

Marklova i vojvotkinja od Kembridža mogle bi da se sretnu na Bekamovoj svadbi, jer je dizajnerka obema uputila pozivnicu, zvakako preplavljena brigom zbog šu?

Viktorija zvala i Kejt i Megan na Bruklinovo venčanje: Susret koji bi mogao mladoženju da baci u senku!
Copyright Viktorija, Dejvid i Bruklin Bekam Profimedia

Viktorija Bekam je, prenose strani mediji, na svadbu sina Bruklina isplanirala da pozove i Megan Markl i Kejt Midlton. Ovaj susret princeza oči u oči mogao bi da ,,ukrade šou”, ali poznata dizajnerka mudro ćuti o tome. Sa druge strane, sigurno je da Megan i Kejt neće napraviti scenu jer su naučene da se u javnosti ponašaju kao profesionalci, uprkos glasinama da im među muževima trenutno vlada netrpeljivost.

Brojni tamošnji mediji bruje o tome kako ih je Viktorija nehajno pozvala, svakako znajući kakva je situacija ,,pod kraljevskim krovom”. Prinčevi Hari i Vilijam takođe su na listi zvanica, ali se više računa na dolazak poznatih dama, koje su daleko bliže sa mladoženjinom majkom. Ipak, ona je bila na oba kraljevska venčanja, pa gotovo da i – nema drugog izbora.

Megan Markl i Kejt Midlton Profimedia

– Mnogo se brinula zbog tih pozivnica – otkrio je prijatelj štampi, koji je kao i Viktorija uzeo u obzir to što su Bekamovi bili na oba kraljevska venčanja (2011. kod Kejt i Vilijama, a onda i 2018. kod Megan i Harija).

Pročitajte još:

Britanci su se izjasnili: Kejt Midlton više nije omiljena na dvoru

Bekamovi izdvojili 350.000 funti: Spremaju se za gala venčanje sina Bruklina!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike