Status Peđe Medenice odjeknuo društvenim mrežama: Zamisli da se boriš da školuješ svoje dete...

05.11.2020

21:14 >> 22:17

0

U pevačevim rečima mnogi su se pronašli

Status Peđe Medenice odjeknuo društvenim mrežama: Zamisli da se boriš da školuješ svoje dete...
Copyright Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Peđa Medenica izazvao je brojne reakcije na Fejsbuku statusom koji je danas napisao, a u kom je iskritikovao društvo koje ne ceni obrazovanje, talenat i rad, nego ličnosti koje nemaju šta da pokažu i koje uspevaju da postanu poznate i bogate bez imalo truda.

– Zamisli, završiš muzičku akademiju i posle toga otvoriš menjačnicu ili trafiku, završiš mesec sa 400 evra zarade, a imaš dvoje dece. Zamisli, dođeš u neki rijaliti, uđeš kao niko, a izađeš da se producenti i menadžeri slome oko tebe da snimiš album. Zamisli, završiš glumu i dr*a te jedan profesor 3 godine, al ipak položiš zadnji ispit kod tog namćora. Uzmeš diplomu i zaposliš se na pijaci, valjaš zelene salate, krompire i ostale namirnice, nikada nijedna kamera te ne snimi ni kao nekog statistu. Zamisli, baviš se prostitucijom i doživiš da te prati 300 hiljada ljudi, novine prenose tvoje statuse i misli i ne silaziš sa TV-a. Zamisli završiš medicinu i doguraš da budeš jedan od najboljih keramičara u Minhenu. Zamisli samo da si talentovan ni za šta, ne znaš ni čime se baviš, nacija se bavi tvojom trudnoćom, tvojim ljubavnim životom, tvojim doručkom. Zamisli da se boriš da školuješ svoje dete, učiš ga nekim moralnim kodeksima, plaćas knjige, moliš Boga da upadne na budžet, izgubiš zadnji živac da ga izvedeš na neki put, sa svojim mizernim mogućnostima, da bi ti dete jednog dana spakovalo diplomu i stvari i reklo da je predaLo za mađarski pasoš i da pali. Eto, zamisli – napisao je pevač.

Foto: Printscreen Facebook

Ovaj status dobio je više od 5000 lajkova, a podeljen je više od 1000 puta.

„Surova realost”, „voleo bih da zamišljam, da nije stvarno”, „strašno, istinito i tužno” samo su neki od komentara njegovih prijatelja i pratilaca na pomenutoj društvenoj mreži.

PROČITAJTE JOŠ:

Cakana otvorila dušu za 24sedam posle sestrine borbe sa koronom: To su strašne stvari, bila je na ivici života i smrti!

Angellina u neverici nakon susreta sa Nikolijom Jovanović: Ostala sam u šoku!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike