Bez autotjuna i modernih zvukova: „Krive karte” Dina Merlina (VIDEO)

31.03.2022

18:23

0

Pevač je objavio novu pesmu za koju je snimio i veoma neobičan spot

Bez autotjuna i modernih zvukova: „Krive karte” Dina Merlina (VIDEO)
Dino Merlin - Copyright Skymusic photo team

Jedan od najvećih muzičkih umetnika sa ovih prostora, Dino Merlin obradovao je svoju milionsku publiku novom pesmom pod nazivom „Krive karte”.

Posle samo nekoliko sati od objavljivanja spota i numere, obožavatelji su počeli da mu dele komplimente da je njegova pesma čista emocija, a glas bez autotjuna i modernih zvukova zbog čega ga još više cene. 

Novi singl s istim tekstom dobio je dve verzije. Jednu potpuno umetničku omotanu u ruho balade nazvanu „Krive karte“, a drugu življu, plesniju, energičniju naziva „Kako da ti kažem“.

Skymusic photo team
Dino Merlin

U tekstu nove pesme, on se prepustio emocijama i narodski rečeno, Dino je ogolio dušu. 

- Jednom sam pogrešio prema osobi do koje mi je jako stalo pa su ovi stihovi moje autobiografsko iskupljenje. Pokušavam objasniti onom drugom koliko mi znači i koliki put treba čovek, muškarac proći da bi se tako jednostavne reči poput „oprosti“ izgovorile - izjavio je Merlin ovim povodom. 

Još jedna u nizu, emotivna pesma, u kojoj žali za ljubavi prema kojoj je bio nepravedan. Traži pravi put, baš kao i svako od nas i žali za glupo protraćenim vremenom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Dino Merlin

 

Svojstven po neobičnim spotovima, umilnom glasu i mirnoći ponovo je osvojio publiku, a nema sumnje da će i ova numera ubrzo postati hit za sva vremena.

- „Definitivno onaj pravi Dino Merlin sound, ovo je buduća nostalgija”, „Vrlo lepa prepoznatljiva emocija, koju Dino uvek zna preneti, vrhunska zvezda, šta reći nego - Bravo”, „Koliko mene smiruju njegove pesme i vraćaju u neke lepše i bolje dane. Hvala ti Dino na svakom prelepom stihu” - bili su samo neki od komentara obožavatelja njegovih pesama.

Pevač je nedavno napravio koncert u okviru Kopaonik Music Week Festivala i oborio sve rekorde posećenosti, što govori o tome kolika je legenda u svetu muzike i zbog čega je na listi najslušanijih umetnika. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike