Zajedno su prošle sito i rešeto: Marija Mikić je od majke nasledila lepotu, a ovako izgleda (FOTO)

01.04.2022

04:55

1

Za razliku od pevačice, njena mama Lela je plavuša

Zajedno su prošle sito i rešeto: Marija Mikić je od majke nasledila lepotu, a ovako izgleda (FOTO)
marija mikic 1103 2022 foto ivan mitic (7) - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Pevačica Marija Mikić svojom harizmom i glasom pridobila je simpatije širokog auditorijuma. Ona uživa u petom mesecu trudnoće, sa svojim verenikom Jovanom Pantićem sa nestrpljenjem iščekuje dolazak naslednice, a velika podrška osim partnera joj je i majka koja se nikada ne eksponira u javnosti. 

Marijina mama Lela je u senci za medije, a pratioci su imali prilike da je vide tokom priprema za Pesmu Evrovizije. Iako se ona nije pojavljivala u zelenoj sobi i bekstejdžu, bila je tu da joj čuva leđa i pruži podršku. 

Lela, baš kako i njena naslednica ima kratku kosu do ramena ošišanu na stepenasto, ali za razliku od pevačice, ona se farba u plavo. Međutim, ako se malo bolje zagledate, jasno je da je Marija lepotu nasledila od majke.

 

Mikićeva je 8. Marta čestitala svojoj majci Dan žena i tom prilikom joj zahvalila što je izvela na pravi put i kako kaže, trpela je. 

- Ova žena me je rodila. I prošla sa mnom sito i rešeto. Dobila je predsednika odeljenja, igrača fudbala, odličnog đaka sa najviše izostanaka, državnog prvaka u odbojci, zavezan rep sa trenerkom, nepodnošenje haljinica, masnica i šminke - napisala je tada Marija o sebi i dodala:

ATAImages/Antonio Ahel
Marija Mikić

- Sve si ispratila i izvela me hrabro na pravi put. Ja mislim pravi. Za mene je pravi. I kada sam mislila da nisam u pravu, bila si podrška. Mnogo si hrabra majka moja i jaka. Valjda ću biti upola dobra kao ti meni i Martuški našoj maloj. Usadila si nam prave vrednosti - napisala je tada Marija između ostalog. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike