Majka Aleksandre Prijović je pevačica! Ceo život je posvetila ćerki, odrekla se posla, a evo kako izgleda (FOTO)

14.03.2022

05:55

0

Borka je veliki oslonac i podrška svojoj naslednici i danas kada ona ima porodicu, a ranije je davala i poslednji dinar iz džepa da Aleksandra uspe na estradi

Majka Aleksandre Prijović je pevačica! Ceo život je posvetila ćerki, odrekla se posla, a evo kako izgleda (FOTO)
aleksandra prijović 24sedam goran sivački (9) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevačica Aleksandra Prijović odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj, a o njenom detinstvu i privatnom životu se zna vrlo malo. Ona je uvek želela da taj deo svoje privatnosti zadrži za sebe, pa malo ko zna kako izgleda žena koja ju je rodila.

Naime, Aleksandra je dete razvedenih roditelja. Njena majka Borka Mihajlović i otac Nedeljko Prijović razveli su se kada je pevačica imala samo tri godine. Borka je inače, po profesiji pevačica koja je novac zarađivala pevajući na slavljima i kafanama. 

Kako je bila samohrani roditelj, ona je svoju naslednicu vodila po slavljima na kojima je pevala, jer nije imao ko da je čuva, te je tako Aleksandra i naučila stare narodnjačke hitove, a talenat za muziku je nasledila od majke. 

 

Ono što je evidentno jeste da se majka i ćerka i te kako liče. Borka neguje svoj izgled, pa su je obožavatelji pohvalili da izgleda kao da je Aleksandrina sestra, a ne mama. 

Prija je nedavno u jednom od intervjua istakla da veliku zahvalnost duguje majci koja ju je izvela na pravi put i brinula se o njoj. 

ATAImages/ A.A.
Aleksandra Prijović

 

- Ona se odrekla svog posla zbog mene kada sam se ja takmičila jer su snimanja bila vikendrom kada je ona radila. Morala je da da otkaz i sve što su imali, ona, baka i deka, uložili su poslednji dinar da bih ja bila ovde. Dešavalo se dva-tri puta da nismo imali novac da kupimo haljinu za moj nastup, jer dve godine nije malo snimanja, ali naša familija je bila tu da pomogne... Dešavalo se, meni nikada ništa nije falilo. Borila se za mene - rekla je Prijovićeva u jednoj emisiji. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike