24sedam u domu Marije Mikić: Tek sad mogu da budem prava trudnica! Vereniku dugujem javno izvinjenje (FOTO/VIDEO)

12.03.2022

12:47

0

Za naš portal otvorila je, prvi put ikada, vrata svog malog carstva u kom uživa, ali nas je uvela i u tajne porodičnog biznisa njenog izabranika i nje

24sedam u domu Marije Mikić: Tek sad mogu da budem prava trudnica! Vereniku dugujem javno izvinjenje (FOTO/VIDEO)
Marija Mikić - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Marija Mikić poslednjih godina privlači sve veću pažnju javnosti. Sada se našla u žiži interesovanja zbog učešća na festivalu "Pesma za Evroviziju '22", ali i otkrića da je trudna, te da čeka prvo dete sa verenikom Jovanom.

Zbog svega što se desilo, ekipa 24sedam odlučila je da poseti pevačicu u njenom domu, gde nas je rado ugostila i govorila na sve aktuelne teme.

- Čekala sam da prođe "Pesma za Evroviziju '22" jer nam je to, iako nisam mislila da hoće, postao prioritet i još se nisam oporavila od svega. Ali sada kada je gotovo, obična sam trudnica! Čekamo ormane, da malo to preslažem, da prostor uredimo da bude sve lepo za bebu i tako - kaže Marija na početku razgovora sa nama i otkriva nam da li su joj slegli utisci.

- Nisam imala ni vremena da mi se slegnu utisci, jer sam odmah išla u Modriču, gde sam bila gost na koncertu "Lexington benda". Onda nam je tamo pukla guma, pa smo došli kući ujutru, zamenila sam dan za noć, stvarno smo se namučili. Sad je onako sve blizu, a opet imam utisak kao da mi je daleko, u nekoj prošlosti. Nisam znala da će tu biti toliko proba, zahteva, prohteva, kostima...

- Ponovila bih opet sve, samo bih se više spremila psihički. Cilj nam je bio da prođemo do tog finala, a baš da pobedim i idem u Italiju u 7. mesecu, malo sam se toga i plašila. Ali bila sam spremna na sve.

Za Konstraktu sam odmah rekla da će pobediti, o Lukasu ne mogu da sudim

- Stajali smo na njenoj tonskoj probi, ja sam rekla "Ovo pobeđuje". Ona nije bila favorit, realno. Ali na kraju, u grin rumu od svih učesnika, najveće su ovacije bile za nju. Ja sam joj i rekla to, drago mi je, pesma mi je nešto što kod nas nije viđeno.

- Lukas i ja smo bili u istoj garderobi, mi smo se skontali, tu nije bilo zle krvi, non-stop smo se šalili, zezali, prozivali, obe ekipe. On je meni ozbiljna faca. Taj skandal, mislim da postoje ljudi koji su kompetentniji od mene da ga komentarišu i koji misle da je trebalo nešto ovako ili onako. Imala sam ja svojih problema (smeh).

Preplakala sam dan kada se saznalo da sam trudna

- Nisam želela da budu pitanja o trudnoći. I da me neko gleda na TV-u i da zna da sam trudna, pa ja recimo napravim grešku i da kažu "A dobro, ona je trudna". Htela sam da me dožive kao takmičara. Ispalo je tako, nije trebalo. Kad se osvrnem iz ovog ugla, šta sam sve prošla u trudnoći, to mi je najmanji problem.

Joci moram javno da se izvinim

- Promene u trudnoći su katastrofa. Ja moram Joci javno da se izvinim. Jer ti ništa ne primećuješ, misliš da si u pravu, a u stvari si izdrndana trudnica. Jednom sam plakala i pola dana nisam razgovarala sa njim jer mi 45 minuta nije napisao da me voli. I u sledećem trenutku se ja oduševljavam mačkom. On me snima i kaže "Bože sačuvaj". Pa je krenula svađa što ne možemo mačku da dovedemo kući (smeh). Stvarno je ovo drugo stanje, sve što osećam ružno mi je 100 puta više, a lepše mi je 200 puta više.

24sedam/D.B.
 

O ovome nisam pričala uopšte

- Ja mislim da sam jedina trudnica koja je smršala. Nemam mučnine, ali kao da mi želudac ne vari hranu. Sve što pojedem, to moram da izbacim. To je strašno nešto. Podigne mi se dijafragma do te mere da ne mogu da dišem. Smršala sam sigurno 7, 8 kilograma u trudnoći. Moja mama se sa mnom ugojila 35 kila, mislila sam da ću i ja tako, pa ću lako da ulazim na vrata pošto su nam dvokrilna (smeh). Ali nema toga da tražim nešto u toku noći jer mi se sve gadi.

Ja sam malo više dečak

- Nisam tipična žena. Neke stvari u kojima žene uživaju meni nisu dosadne, nego naporne. Ja sam malo više kao dečak. Kad bih trebala za svadbu da biram dekoraciju, ovo ovde, ono onde, ja ne mogu to. Ovo mi je drugačije, ali me opterećuje. Jer razmišljam da li sam dovoljno dobra majka jer me ne zanima toliko kakve će tapete da budu u sobi i kakvi sve kreveci postoje, pa da moje dete ima najbolje. Lako ću to da spremim. To ćemo sve u hodu.

- Možda budem u euforiji kad se sve približi. Mi planiramo za godinu dana da se preselimo u drugi stan, a ovde gledam da napravim da nam bude lepo. E posle možda kad odemo u stan gde će biti naše i gde ćemo sigurno provesti duže vreme, možda tad budem naporna (smeh).

Drugi posao će postati prvi

- Prodavnica će mi biti sada prvi posao, porodični biznis (smeh). Praviću pauzu u pevanju, tačnije već sam je napravila. Ovo je ipak Jocina želja, kad sam ga upoznala, on je pričao o čarapama, meni je bilo čudno. Ima anegdota gde sam jednom nosila te čarape prvi put i stvarno su bile drugačije. I sutradan sam ih opet obula i pitala se da l' je neko video da ih opet nosim, drugi dan (smeh).

- Ja i radim u radnji, smenjujemo se Joca, ja, moja sestra. Sad ne možemo da nađemo nekog ko bi nam odgovarao, da imamo poverenja, a ostali smo bez radnice pred Novu godinu. Ja sam baš često ovde, a lepo je kad radiš za sebe. Planiramo i da se proširimo, da pokrenemo kolekciju za decu, to mi je sada neki plan.

O čemu smo još razgovarali sa Marijom, kako izgleda njen dom i prodavnica u kojoj provodi mnogo vremena, ko je njeno "prvo dete" i svemu što do sada nije govorila, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike