Marija je veći frajer od mnogih muškaraca: Sanja Vučić progovorila o prosidbi Šerifovićeve

25.03.2022

09:50

0

Pevačica kaže da još uvek nije dobila prsten, te da nema dokaz da su verene

24sedam

Atraktivna Uraganka Sanja Vučić bila je gošća na nastupu Marije Šerifović. Vrhunac prve večeri pevačicinog koncerta bio je kada je Šerifovićeva vratila članici grupe „Hurricane“ dug od 20 evra, zbog izgubljene opklade, a potom je i zaprosila.

Vučićeva ne krije da ju je gest Šerifovićeve iznenadio, a nije ni štedela komplimente na pevačicin račun. Prilikom izglaganja Sanja je istakla da je Marija veći frajer od mnogih muškaraca.

Milan Maricic/ATAImages
Marija Šerifović, Sanja Vučić

 

- Bila sam baš iznenađena kad me je zaprosila. Naravno, pristala sam! Marija je legenda, carica, džek... Ma veći je frajer od mnogih muškaraca! Nažalost, nije mi dala prsten, pa još nemam dokaz da smo verene. Ma, bre, ko se ne bi udao za pobednicu Evrovizije?! - kaže Sanja za Informer. 

Sanja priznaje da je trenutno singl i ne krije da je Marija prva osoba koja ju je zaprosila.

Milan Maricic/ATAImages
Marija Šerifović, Sanja Vučić

 

- Nikad nisam bila zaprošena! Niti mi je neka žena nudila brak, niti muškarac. Posebno ne pred hiljadama ljudi na bini! Trenutno sam sama, pa je Marija iskoristila priliku. Eto, nemam dečka, a nemam ni devojku - priča Vučićeva, koja na pitanje da li makar ima udvarače odgovara:

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Sanja Vučić

 

- Njih uvek ima! Muškarci mi prilaze, startuju me, ali za sada mi nijedan nije zapao za oko. Pišu mi i na Instagramu, čak mi šalju i fotografije intimnih delova tela! Ne čuvam te slike i ne upoređujem polne organe, već ih obrišem. To mi je baš degutantno! Kad je reč o ženama, one mi samo dele komplimente, nisu navalentne kao frajeri. Ako budem ulazila s nekim u vezu, to mora da bude neko ko je pametan i talentovan, kao što je Mara za pevanje!

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike