Za sve kandidate sam mega! Lukas ne odustaje: Imam dokaz da je Olivera dobila 30.000 da bi „Hurricane“ pobedile

30.03.2022

17:46

2

Pevač će se zbog svojih izjava uskoro suočiti na sudu sa Oliverom Kovačević, ali i Draganom Bujoševićem, generalnim direktorom RTS-a

Za sve kandidate sam mega! Lukas ne odustaje: Imam dokaz da je Olivera dobila 30.000 da bi „Hurricane“ pobedile
Aca Lukas - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevač Aca Lukas je pre nedelju dana podneo tužbu protiv generalnog direktora Dragana Bujoševića, urednice zabavnog programa RTS Olivere Kovačević, ali i pet članova žirija „Pesme za Evroviziju“ govoreći da je njegov nastup i učešće bilo sabotirano.

Jasno je da od tužbe nije odustao i da ga čeka suđenje, ali tu se priča ne završava. On i dalje čvrsto stoji iza izjave da je pobeda članica grupe „Hurricane“ na Evroviziji plaćena i da članovi stručnog žirija nisu glasali za njega iz ličnih razloga, te zbog toga nije dobio zadovoljavajući broj poena. 

24sedam/Antonio Ahel/ATA Images
Aca Lukas

 

Lukas je otvoreno otvoreno progovorio o razlozima njegove tužbe kao i samom učešću na muzičkom takmičenju „Izbor pesme za Evrovizije", ističući da ima dokaze za sve što govori.

- Ja sam se prijavio za pesmu za Evroviziju jer sam imao dobru pesmu i nisam se bojao da li ću izgubio. Od svih kandidata sam ja jedina prava zvezda, ne kažem da su oni loši, ali mladi su i tek treba da postanu. Za njih sam mega, mega i to može biti mač sa dve oštrice. Nisam mislio da zato što sam mega moram da pobedim - priča on i dodaje da mu nije krivo što nije trijumfovao:

- Smatrao sam da ću da pobedim jer sam imao dobru pesmu i znam da sam najpopularniji i znam da ako su u pitanju SMS glasovi imaću najviše glasova i žiri ako je objektivan da će to primetiti. Ne bunim se jer nisam pobedio, nije poenta u tome već što sam ja tamo veliko ime koje je prvi put na izboru pesme toliko jako da je imalo toliko hrabrosti da kaže nešto što se događa decenijama na izboru - ispričao je pevač.

24sedam
Aca Lukas

Lukas je potom dodao da smatra kako su SMS glasovi pokradeni i da se novac ne ide u humanitarne svrhe, za šta tvrdi da ima i svedoke.

- Problem je što se kradu glasovi i da se dovede žiri koji ispred sebe ima ispisano koliko će kome da da bodova.Kako sebi neko može da dozvoli da mu neko dođe i kaže koliko će kome bodova da da. Imamo dokaze za to i to smo naveli u prijavi. Sto puta su ponovili da SMS glasovi idu u humanitarne svrhe, bilo je sve zajedno 70.000 glasova, a ja sam imao 11.000 glasova. Ja sam samo imao 20.000 prijatelja i poznanika koji su glasali. Nemoguće je da ja imam 11.000 glasova i da dozvolim da neko moje glasove stavi u svoj džep, a bili su namenjeni bolesnoj deci. Neće moje glasove niko stavljati u svoj džep. Ja nisam imao 11.000 glasova, garantujem da sam imao preko 100.000 glasova - priča on i ističe da su i ostali učesnici „pokradeni“: 

- Ja garantujem da je i Sara Jo pokradena i mala Zorja, pa možda i Konstrakta. Naši su glasovi nestali, nema ih. Da li znaš da su ljudi tek sutradan dobijali odgovor "Hvala što ste glasali". Sad ću da se zainatim i da nađem ljude koji su glasali za mene. To tako ne može, imamo saznanja i podneli smo krivičnu prijavu. Jednu krivičnu prijavu smo podneli, a Olivera je podnela 12, da nas zaplaši možda. Bolje da skine te tužbe, ja sam čist kao suza. Imam podatke za sve ono što sam rekao i mogu da ponovim to. 

Printscreen/RTS
Aca Lukas

 

Pevač je potom izneo šokantne tvrdnje na račun urednice zabavnog programa RTS Olivere Kovačević rekavši da je uzela 30.000 evra da bi Hurricane otišle na Evroviziju.

24sedam Printscreen/Prva TV
Aca Lukas, Olivera Kovačević

 

- Olivera Kovačević je dobila 30.000 evra i imam siguran podatak da one godine kada je grupa „Hurricane“ trebalo da ide za Roterdam ona uzela 30.000 evra da bi one pobedile. Imam saznanja, podatke i dokaze. Neka me tuži Olivera Kovačević slobodno, neće joj biti dobro kad joj dovedem ljude koje neće moći u oči da pogleda i koji će potvrditi to. Mi to znamo svih ovih godina. Svi znaju da je data lova, to zna i moja bivša žena koja mi je to rekla, a ja joj rekao da ne lupa. Došao je trenutak da vidimo ko će koga ovde praviti budalom - rekao je Lukas u emisiji „Kontrashow“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike