Ksenija stigla na aerodrom besna kao ris! Pričala je telefonom, a onda ju je jedna osoba opasno iznervirala (VIDEO)

27.03.2022

14:07

0

S obzirom na to da Ksenija svoj kofer nije ostavila u kombi, ostaje nedoumica da li je ona zapravo čekala dečka koji nikako da se pojavi

Ksenija stigla na aerodrom besna kao ris! Pričala je telefonom, a onda ju je jedna osoba opasno iznervirala (VIDEO)
Uraganke (7) - Copyright 24sedam/D.B.

Članice grupe „HurricaneKsenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić sinoć su imale nastup u Nemačkoj, a danas tokom poslepodneva su sletele na aerodrom u Beogradu. Ove tri dame nisu bile raspoložene za davanje intervjua, te su brzinom munje proletele pored predstavnika sedme sile. 

Za razliku od kostima na nastupima, ove tri dame su se na aerodromu pojavile obučene sasvim ležerno u trenerkama i patikama, a ekipa portala 24sedam je sve to propratila. 

Ono što je bilo nemoguće ne primetiti jeste da je Ksenija bila veoma nervozna, te je sve vreme pričala telefonom negodujući bliceve koji su sevali sve vreme. 

 

- Pa gde si sad? Ja tebe ne vidim. Kod kombija sam na parkingu. Pa svirni mi - pričala je nervozno Ksenija, dok se Ivana već smestila u kombi i sa osmehom na licu pozirala fotoreporterima.

S obzirom na to da Ksenija svoj kofer nije ostavila u kombi, ostaje nedoumica da li je ona zapravo čekala dečka koji nikako da se pojavi. Sve u svemu, saznaćemo da li je umor bio razlog njene nervoze ili ipak čekanje drage osobe.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike