Dejan Matić je doživeo šok u Beču: Pobegli smo od terorista u podrum!

05.11.2020

13:01 >> 12:34

0

Folker se sa suprugom Jelenom zadesio u austrijskoj prestonici, a u trenutku napada bio je u restoranu

Dejan Matić je doživeo šok u Beču: Pobegli smo od terorista u podrum!
Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Javne ličnosti koje su se 1. novembra zadesile u Beču tokom terorističkog napada, još uvek su pod velikim šokom, a Dejan Matić ispričao je gde se skrivao tokom alarmantne situacije.

Pevač je sa suprugom Jelenom neposredno pred nemili događaj izašao u provod sa prijateljima, a zatim je završio u podrumu kafane, kako bi izvukli živu glavu.

– Bili smo kod prijatelja u restoranu, i čim smo čuli šta se dešava, sišli smo u podrum i tu smo čekali da napadi prođu. Sve je počelo u 20 sati, a mi smo sat vremena kasnije saznali šta se dešava. Već tada su se čule sirene, bio je opšti haos. Na društvenim mrežama se širila panika i tada nas je jedan prijatelj odveo u podrum restorana. Osetio sam se kao da smo u skloništu jer počinje rat. Neki su se uplašili, ali ja sam bio prilično smiren – naveo je on i dočarao šta je ono što je najviše uznemirilo sve prisutne u tom trenutku.

ATAImages/ Antonio Ahel

– Čuli smo da napadači kreću baš ka okrugu u kom smo bili. Tada je jedan čovek bežeći od terorista, uleteo u restoran. Bio je bled kao krpa, prestravljen i nem. Ništa nije mogao da izusti. On se našao na licu mesta, video je šta se dešava i pobegao je kod nas. Čim je bilo bezbedno, supruga i ja smo seli u taksi i otišli kući. Deca su nam bila sa ženom koja ih čuva. Za vreme napada sam je pozvao i rekao joj da ne paniči. Ona nije ni znala šta se dešava, a deca su spavala – istakao je Matić.

Pročitajte još:

Dragana Mirković, za 24sedam, posle terorističkog napada u Beču: Potresena sam, čuvajte sebe i svoje bližnje!

Braća Piler posle terorističkog napada u Beču: Oseća se strah, policija je svuda!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Infomer

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike