Suprug najbogatije influenserke se bori sa opakom bolešću: Imao je tešku operaciju od šest sati... (FOTO)

29.03.2022

17:06

0

Autor: Marija Mitić

Kjara Feranji i Federiko su se oglasili posle duge medijske pauze i priznali sa čim se suočavaju

Suprug najbogatije influenserke se bori sa opakom bolešću: Imao je tešku operaciju od šest sati... (FOTO)
profimedia-0469144152 - Copyright Profimedia

Najbogatija italijanska influenserka Kjara Feranji i njen suprug, muzičar Federiko Leonardo Lusija, prolaze kroz težak životni period. Naime, Federiko je sa javnošću podelio da boluje od retkog neuroendokrinog tumora pankreasa, a podelio je i fotografije iz bolnice na Instagramu.

On je bio i na teškoj operaciji koja je trajala šest sati, a na kojoj mu je odstranjen deo ovog organa. Njih dvoje se zbog muzičarevih zdravstvenih problema dugo nisu oglašavali i pojavljivali u javnosti, a onda se Kjara obratila pratiocima na Instagramu rečima:

- Ova fotografija je snimljena u ponedeljak poslepodne u bolnici, dan pre njegove teške operacije pankreasa. Bojali smo se svega -  njegove dijagnoze, operacije, oporavka, našeg života i budućnosti naše porodice.

 

 

- Operacija koju je imao u utorak je prošla dobro, a sada se moj suprug oporavlja i nadamo se da će ovo biti samo loša uspomena koja nas je još jednom naučila koliko je važno uživati u životu punim plućima, svakodnevno - napisala je Kjara u opisu fotografije na kojoj je sa suprugom ležala u bolničkom krevetu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FEDEZ (@fedez)

 

Podsećanja radi,  Kjara Feranji je 2017. godine osvojila titulu najuticajnije svetske influenserke, a godinu dana ranije, ugledni portal Forbes uvrstio ju je na listu uspešnih osoba ispod 30 godina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike