Keti Grifin se obnažila pa saopštila lepe vesti: Nema više kancera! (VIDEO)

16.02.2022

09:37

0

Autor: Marija Mitić

Glumica je ovu radosnu novinu podelila sa pratiocima na društvenim mrežama, i to snimkom na kom gola pliva u bazenu

Keti Grifin se obnažila pa saopštila lepe vesti: Nema više kancera! (VIDEO)
profimedia-0646174125 - Copyright Profimedia

Glumica Keti Grifin saopštila je lepe vesti - da je pobedila kancer! Ona je ovu radosnu novinu podelila sa pratiocima na društvenim mrežama, i to snimkom na kom gola pliva u bazenu.

- Šestomesečni pregled raka pluća je čist! Nema više raka. I da, gola sam ronila u bazenu dok tresem grudima i zadnjicom. Pa šta - napisala je neizmerno srećna Keti u objavi ispod videa na Tviteru.

Podsećanja radi, Keti Grifin saopštila je da ima kancer pluća u avgustu prošle godine, nakon čega je morala na operaciju kojom joj je odstranjena polovina levog plućnog krila.

Potresnu poruku ostavila je na pomenutoj društvenoj mreži 2. avgusta, a nakon inicijalnog šoka, nema ko joj nije uputio reč podrške.

Keti Grifin Profimedia
Keti Grifin

– Ljudi, moram nešto da vam kažem. Imam rak. Spremam se za operaciju, odstranjuju mi polovinu levog plućnog krila. Da, imam rak pluća iako nikad nisam bila pušač! Nadamo se da posle ovoga neću morati na hemoterapiju, niti zračenje, a trebalo bi i da mogu sasvim normalno da dišem i vratim se obavezama kroz oko meseca dana. Možda i manje. Ovo su bile paklene četiri godine u kojima sam pokušavala da se vratim na posao, da vas zasmejavam, zabavljam, ali sve će biti u redu. Naravno, vakcinisana sam. Ne bi bilo dobro da nisam. Molim vas, idite redovno na preglede. To može život da vam spase – zaključila je ona tada.

Inače, brat i sestra slavne glumice preminuli su upravo od ove opake bolesti.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike