Amputirali mu prst! Marija Šerifović smestila oca u starački dom: Komšije otkrile sve detalje

28.03.2022

20:55

0

Pevačica je rešila da zbrine svog tatu Rajka, jer nije u mogućnosti da bude uz njega svakog trenutka

Amputirali mu prst! Marija Šerifović smestila oca u starački dom: Komšije otkrile sve detalje
Marija Šerifović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Marija Šerifović rođena je u Kragujevcu, a životni poziv ju je odveo u Beograd. Svoje rodno mesto zbog poslovnih obaveza retko posećuje.

Pošto je zdravlje njenog oca Rajka Šerifovića narušeno i pošto mu je amputiran prst na nozi, ona ga je smestila u starački kako bi mu bila pružena sva potrebna nega. 

U pevačicinom rodnom Kragujevcu, sugrađani su ponosni na nju, ali kažu da je ne viđaju tako često i da ih ona ne posećuje, a otac se odselio. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Marija Šerifović

 

- Mariju nismo dugo videli. Slabo dolazi. Možda se udala. Ovde je živela, ali sad nema nikog. Otac se odselio na drugi kraj. Živi kao podstanar - rekao je jedan sugrađanin. 

O Marijinom ocu, ceo komšiluk ima samo reči hvale, a kako kažu, pevačica je uz oca uvek kada je to potrebno. 

- Rajka znam, kako ne znam. Živeo je ovde kod mene. Više tu ne stanuje. Sad je u domu za stara lica. Ćerka ga je odvela. Jednog dana je samo došla po stvari, stavila u kola sve i odvela ga. Ništa nisam pitao, ne mešam se u tuđe stvari. Kasnije sam saznao da je u domu. Imao je problem sa zdravljem i lekari su mu odsekli prst na jednoj nozi - kaže Dragomir, gazda kuće u kojoj je ranije stanovao Marijin otac. 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Marija Šerifović

Dobar čovek, ali pije, tako kažu u komšiluku oca Šerifovićeve. 

 - Koliko ga ja poznajem, loš čovek nije, ali voli da popije. Sedeli smo zajedno tu u dvorištu, pričali, to je život. Nešto je mlađi od mene, savetovao sam ga kao pokojnog brata da prestane da pije, ali ne vredi, nije hteo da posluša. Eto, izneli su ga iz kuće, nije mogao da izađe koliko je bio pijan. Normalan je kad ne pije, a kad popije, šta da vam kažem. Dolazio mu je i brat. Šta da se radi. Ćerka ga čuva, to je dobro - poručio je Dragomir za Kurir. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike