Oskar, plus jedan! Je l' ovo dodela nagrada ili matursko veče? Parovi koji su umalo ukrali šou u Dolbiju! (FOTO)

28.03.2022

02:32

0

„Selfi" fotografije nisu izostale, što je posebno tamošnjoj publici bilo simpatično

Oskar, plus jedan! Je l' ovo dodela nagrada ili matursko veče? Parovi koji su umalo ukrali šou u Dolbiju! (FOTO)
profimedia-0673492149 - Copyright Profimedia

Brojni parovi pojavili su se na 94. dodeli Oskara, prestižnih filmskih nagrada. Neki tek u vezi, neki vereni, ali bilo je svakako i bračnih koji su jedva čekali da počne šou, te da uživaju u svemu što je dugo pripremano. 

U raskošnim haljinama, a sa druge strane, raznim i odelima, poznata imena iz sveta najpre filma, a onda i srodnih sfera, prošla su crvenim tepihom i otišla u Dolbi teatar u Los Anđelesu. Tamo, pomno su pratili program koji je otvorila Bijonse s pesmom „Be alive", a nijedna nagrada zatim nije prošla bez gromoglasnog aplauza. 

Bijonse Printscreen RTS dodela Oskara
 

Okupljanje je teklo u dobrom raspoloženju, a osim u Penelope Kruz i Havijera Bardema koji su i prvi bračni par nominovan za ovu prestižnu nagradu u poslednjih 50 godina, drugi parovi takođe su uživali u pažnji okoline. 

Penelope Kruz i Havijer Bardem Profimedia
 

Od Mile Kunis i Aštona Kučera, koji svoju privatnost možda i najviše čuvaju (pa je njihovo zajedničko pojavljivanje bilo gde gotovo senzacija), preko Serene Vilijams i Aleksisa Ohanijana, Olivije Kolman i Eda Sinklera, Amelije Varner i zvezde „50 nijansi", Džejmija Dornana, Kirsten Danst i Džesija Plemons, Sofi Hanter i Benedikta Kamberbača koji su „počastili" sve poljupcem - javnost nije znala u koga pre da gleda. 

Najveći šok, međutim, svakako je priredila Kortni Kardašijan - samim pojavljivanjem. Kao pratilja svog verenika Travisa Barkera, postala je prva članica „Kardašijan klana" koja je kročila na ovu dodelu ikad. 

Kortni Kardašijan i Travis Barker Profimedia
 

Galerija najupečatljivijih parova je pred vama - da li možete da odlučite ko je najbolji?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike