Nikol Kidman preplakala nominaciju! Tek sad se pomirila sa sudbinom: Šok koji se prepričava! (FOTO)

27.03.2022

23:30

1

Uloga Lusil Bol u filmu „Biti Rikardos" mogla bi da joj donese Oskara za najbolju glumicu...

Nikol Kidman preplakala nominaciju! Tek sad se pomirila sa sudbinom: Šok koji se prepričava! (FOTO)
profimedia-0673465959 - Copyright Profimedia

Nikol Kidman još jednom je pokazala šta je glamur, pojavivši se na crvenom tepihu 94. dodele Oskara sa suprugom Kitom Urbanom. Crvenokosa zvezda blistala je u „Armanijevoj" haljini koja je pravljena specijalno za nju (ali i bojena), a uz koju je uparila tek - oglicu i tako zaključila stajling. 

Međutim, ono o čemu strani mediji bruje je to što je Nikol ovu nominaciju preplakala, iako joj nije prvi put da bude „prozvana" za ovu pretižnu nagradu. Čak joj ni pobeda nije strana. 

Naime, kada joj je zazvonio telefon s tim obaveštenjem - nimalo mu se nije nadala. Od šoka je počela da plače i jedva je uspela da se smiri. 

Nikol Kidman i Kit Urban Profimedia
 

- Doručkovala sam s porodicom. Mislila sam da će sutra da zovu i javljaju ima li kakvih nominacija... Međutim, deca su počela da viču kako mi zvoni telefon i tako sam, preko „Fejstajma" saznala da sam nominovana - prisećala se ona za „The View" jednom prilikom. 

- Bukvalno su mi lile suze. Nisam znala da ću tako da odreagujem. Jesam se trudila. Sve od sebe sam dala za tu ulogu, pa se valjda sve skupilo. Okretala sam se oko sebe i tražila ukućane plačuči „kao kiša" - objasnila je bila Kidmanova. 

Nikol Kidman Profimedia
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike