Živeće ćale 100 godina! Rada Manojlović se ponosi ocem poljoprivrednikom: Napraviće mašinu na paru ko Paja i Jare (FOTO)

25.03.2022

14:29

0

Pevačica se ne stidi svog porekla, a tviteraši su oduševljeni saznanjem da se njen otac bavi poljoprivredom

Živeće ćale 100 godina! Rada Manojlović se ponosi ocem poljoprivrednikom: Napraviće mašinu na paru ko Paja i Jare (FOTO)
Rada Manojlović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Rada Manojlović detinjstvo je provela u rodnom Četerežu, gde sada živi njena porodica, koju ona posećuje kad god joj to obaveze dozvole. Ne stidi se svojih korena, selo obožava, što nerekto i ističe u intervjuima za medije. 

Manojlovićeva se ponosi ocem, poljoprivrednikom, a sa pratiocima na društvenoj mreži Tviter je podelila snimak na kojem se vidi kako Rade vozi poljoprivrednu mašinu sa raznoraznim priključcima za obradu zemljišta i uživa u onome što radi.

 

- Živeće ćale 100 godina haha, kad god dodjem u selo on napravi neki novi izum. Do kraja će napraviti mašinu na paru ko Paja i Jare. Koliko je njemu dobro! Kralj - napisala je Rada na Tviteru, a njeni oduševljeni pratioci su imali sve pohvale za tatu, velikog radnika. 

- To ti je otac? E sad te još više cenim. Poljoprivrednici su naše bogatstvo. Ja sam za ekonomsku teoriju fiziokrata i da je najvažnija poljoprivredna proizvodnja - glasio je komentar jednog obožavatelja, a pevačica je sa ponosom nastavila da priča o svoom ocu:

ATAImages/ G.G.
Rada Manojlović

 

- Daaa, to je tata, poljoprivrednik, automehaničar, tezgaroš na pijaci, sve pomalo. Ali poljoprivrednik najviše, voćarstvo i ostali poslovi na selu. Hvala puno - napisala je Manojlovićeva. 

- Ovaj narod je neuništiv! Nek je živ i zdrav ćale! - bio je jedan od komentara, na koji je Rada odmah reagovala: 

 

Antonio Ahel/ATAImages
Rada Manojlović

- To i ja kažem aahahahah, ćale kao pravi predstavnik ovog naroda, uvek nesto skarabudži, ima rešenje za sve i ide dalje, nema predaje i odustajanja. 

Podsetimo, Manojlovićeva po odlasku u srpsku prestonicu nije ostavila oca na cedilu. Veliki novac uložila u renoviranje kuće, a Rade zahvaljujući poljoprivredi uspeva da održava domaćinstvo. 

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike