"Hana će mi zameriti što ovo pričam": Tonči Huljić otkrio detalje o venčanju ćerke i zeta Petra Graša

24.02.2022

12:29

2

Kompozitor i muzičar ispričao je kako je sve izgledalo

"Hana će mi zameriti što ovo pričam": Tonči Huljić otkrio detalje o venčanju ćerke i zeta Petra Graša
tonci_huljic_12102017_0020 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Petar Grašo i Hana Huljić zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav proteklog vikenda. Njihova veza je od početka privlačila pažnju, a o njihovom najlepšem danu sada je govorio i Tonči Huljić, Hanin otac.

Kako je otkrio, sve je bilo onako kako su želeli.

- Srećan sam što je venčanje proteklo u divnoj atmosferi i što je to bilo intimno veče sa ljudima sa kojima se znamo ceo život, sa nekima i po trideset, četrdeset godina, a obeležili su nam život. Bilo nas je pedesetak. Zahvalio bih i svim medijima, nekad smo delovali kao neka rijaliti porodica, što mi svakako nismo - rekao je Tonči Huljić.

Kompozitor i poznati muzičar otkrio je da je njegova ćerka bila zaljubljena u Petra još kao mala.

- Hana će mi zameriti što ovo pričam. Ona je bila zaljubljena u Petra dok je bila mala, jer je on bio stalno u našoj kući. Njena želja je bila da sarađuju, i to su učinili u pesmi - rekao je Tonči za hrvatske medije, a njegova supruga Vjekoslava se nadovezala:

- To je nešto predivno! Još moram doći sebi. Tako je kada vam život ostavlja zamotane darove sa mašnom i svako malo pronađete paket, otvorite ga i pronađete neko iznenađenje. Ovo je bilo najlepše.

ATAImages/ A.A./Jutjub/Jutarnji list
 

Petar i Hana čekaju svoje prvo dete, a njihova ljubav privukla je veliku pažnju. Pre svega, to se desilo zato što je pevač pre veze sa Hanom bio u vanbračnoj zajednici sa koleginicom Danijelom Martinović i to 24 godine.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike