Nataša DNK o ubistvu posle emisije koju je vodila: „Ja sam se osećala kao krivac zbog svega što se desilo!"

25.03.2022

16:15 >> 15:42

0

Nasilje je bila prijavila nadležnima

Nataša DNK o ubistvu posle emisije koju je vodila: „Ja sam se osećala kao krivac zbog svega što se desilo!"
Nataša Aksentijević - Copyright Printscreen ,,Puls Srbije" Kurir TV

Glumica i voditeljka Nataša Aksentijević, poznata i kao Nataša DNK, prisetila se kao gošća emisije „Puls Srbije" ubistva koje se desilo, a čiji su akteri bili učesnici emisije koje je ona vodila. Nataša je istakla i kako je nasilje, kao i situaciju koju je primetila uopšte, prijavila policiji i nadležnim službama.

- Imala sam to loše iskustvo radeći emisiju „DNK". Posle jednog razgovora sam prijavila nasilje policiji, ali ne službi za socijalni rad i oni na to nisu odreagovali i posle određenog vremena se dogodilo ubistvo - pamti ona, pa dodaje kako se i sama zbog svega osećala krivom.

„Možda sam to mogla da sprečim..."

- Imala sam veliki problem, a mislila sam da sam ja krivac. U stvari, da sam ja odgovorna u tom smislu da sam mogla to da sprečim - rekla je, a zatim nastavila o tome kako je zbog svega završila i kod psihologa.

Sve joj je veoma teško palo.

- Kroz razgovore sa psihologom dođete do toga da vi to ne možete da sprečite. Nikako. Ali, da su institucije mogle da spreče, da su možda mogli da reaguju na tu moju prijavu, a ne da prokomentarišu: „Znamo, znamo, on je nasilnik" - zaključila je.

Podsetimo, ubistvo Ž.K. se dogodilo 2. aprila 2015. godine u kući u kojoj su stanovali Ž.K. i S.K. Nesrećna žena, prema tadašnjim napisima u medijima, se od silnih udaraca i šutiranja ugušila u sopstvenoj krvi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike