Nakon što je smršala više od 20 kilograma, voditeljka priznaje: Diskriminisali su me i vređali zbog izgleda!

24.10.2021

12:42

0

Autor: Marija Mitić

Nakon što je smršala više od 20 kilograma, voditeljka priznaje: Diskriminisali su me i vređali zbog izgleda!
Copyright Nataša Aksentijević Printscreen „Generalka”

Nataša Aksentijević uspela je u kratkom roku da smrša vše od 20 kilograma i tu se ne zaustavlja. U svojoj misiji da izgleda bolje nego ikad, voditeljki pomažu pohvale koje dobija kao i vidljivi rezultati. 

Ipak, Nataša ne krije da se u životu više puta susretala sa uvredama i diskriminacijom na osnovu fizičkog izgleda.

 

 

- Doživela sam razne situacije u kojima su me diskriminisali, omalovažavali pa i vređali zbog viška kilograma - istakla je Aksentijevićeva za Blic, pa zatim otkrila zašto se upustila u ovu "avanturu".

- U borbu sa kilogramima ušla sam iz znatiželje, da vidim kako je to da budeš dobra riba. Da li je ambalaža ono što prodaje sadržaj. Koliko su dobre noge važnije od dobrog vokabulara, i da li je uzak struk bitniji od širokog shvatanja. Mada znam i za onu da je znatiželja ubila mačku. Nadam se da neće biti tako u mom slučaju - priča voditeljka, a na pitanje da li je u javnom poslu izgled bitan, možda čak i presudan objašnjava:

 

 

- Mislim da izgled jeste presudan. Ako ste model. U javnim poslu izgled može da vam donese neke prilike, ali i neprilike. Ono što zadržava i uvećava šanse nikako nije izgled. Ne može se samo izgledati. Najbolja kombinacija je da izgledate i da posedujete još gomilu kvaliteta. Poznajem takve žene, malo sam i ljubomorna na njih - završava ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike