Vojaž jedva čeka da postane otac: Nema većeg dara u životu

25.03.2022

15:46

0

Reper koji trenutno tvrdi da je fokusiran na karijeru, i da emotivan život drži po strani je ovom objavom zbunio sve

Vojaž jedva čeka da postane otac: Nema većeg dara u životu
vojaz_28022022_0038 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Mihajlo Veruović Vojaž, ambiciozni reper svakodnevno oduševljava svoje pratioce na Instagramu, a jedna od njegovih poslednjih objava na pomenutoj socijalnoj platformi izazvala je veliku pažnju.

Iako dvadesetjednogodišnji treper posle raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom još uvek nije pronašao srodnu dušu, on što pre želi da se ostvari u ulozi oca. Naime, pozirajući sa kacigom za motor na glavi on je napisao zanimljivu konstataciju. 

Instagram printscreen/Voyage.mp3
Vojaž jedva čeka da postane otac

 

- Jedva čekam da postanem otac j*bote - napisao je on i dodao:

- Ne postoji veći dar u životu.

Njegove reči zbunile su mnoge pratioce, s obzirom na to da je Vojaž istakao da je maksimalno posvećen karijeri, kao i da je emotivan život ostavio po strani. 

Podsetimo, kako je 24sedam već pisao, Vojaž ima nameru da snima i film o svom životu. Iako ima samo 20 godina, u tom ostvarenju naći će se momenti iz njegovog detinjstva kada je sa porodicom morao da otputuje u Francusku.

24sedam/Goran Sivački
Vojaž

 

S obzirom na to da je njegov otac Milan Veruović bio u obezbeđenju premijera Zorana Đinđića, te je bio ranjen tokom atentata na premijera 2003. godine, iz bezbednosnih razloga njihova porodica živela je u Parizu nekoiko godina. To je, kako je jednom rekao za naš portal, najteži deo u njegovom životu o kome još nije pričao, a sada je odlučio da prvi put o tome progovori kroz film.

Bonus video: 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike