Vojaž o susretu sa legendarnom Cecom Bojković: Topla i dobra žena, ona ne sluša moju muziku

15.03.2022

16:51

1

Reper snima nekoliko scena u seriji „U klinču” sa popularnom glumicom

Vojaž o susretu sa legendarnom Cecom Bojković: Topla i dobra žena, ona ne sluša moju muziku
serija u klinču 24sedam goran sivački (14) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž, momak velikih ambicija. Osim uspešne muzičke karijere, on pretenduje i da postane glumac, a svoju prvu glumačku ulogu će imati u seriji „U klinču”, koja se trenutno snima.

Vojaž je uzbuđen što ima priliku da sarađuje sa velikim imenima naše kinematografije među kojima su Ceca Bojković, Branka Katić i Nikolom Kojom. Budući da neke od scena snima sa Cecom, Veruović je otkrio kako je proteklo njihovo upoznavanje i kakvi su prvi utisci.

24sedam/Goran Sivački
Vojaž

 

- Danas sam je upoznao i snimio do sada samo jednu scenu. Naš odnos u seriji je više ortački, jer ona igra Anku, koja je baka svima, ali biološka mom najboljem drugu Simketu. Svi imamo sa njom poštovanje i drugarski odnos. Koliko sam na prvi pogled video, Ceca je stvarno topla i dobra žena. Mnogo mi je drago što osim sa Brankom Katić i Nikolom Kojom, igram u istom kadru i sa Cecom Bojković. Čast mi je što sam na početku karijere uspeo da odigram scene sa najvećim imenima naše kinematografije - priča Vojaž za Blic”.

Mihajlo kaže da nije imao tremu dok je bio u istom kadru sa Cecom. Naprotiv, velika mu je čast i zadovoljstvo. Na pitanje da li misli da glumica sluša njegovu muziku, Vojaž je kroz osmeh rekao:

Printscreen Kontrašou
Vojaž

- Iskreno mislim da nikada nije slušala moju muziku, čak mislim da ona i ne zna ko sam ja u muzičkom svetu.

Podsetimo, Vojaž u seriji glumi mladog boksera, a ulogu njegove majke ima Branka Katić, dok mu je otac na „ekranu” Nikola Kojo.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike