Voli mlađe momke! Milica Pavlović o Vojažu: Dopada mi se, poslao mi je poruku

24.02.2022

13:11

0

Pevačica ne krije da joj je on pružio podršku kada je bila žrtva sajber nasilja

Voli mlađe momke! Milica Pavlović o Vojažu: Dopada mi se, poslao mi je poruku
Milica Pavlović - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Milica Pavlović sinoć je imala nastup u srpskoj prestonici, a njen stajling nije mogao da ne prođe neopaženo. Uska haljina čiji je donji deo bio u printu tanga gaćica istakla je njene obline i jačem polu rasplamsala maštu. 

Pevačica ne ostavlja ravnodušnim nikoga, ali o svom emotivnom životu u javnosti gotovo da i ne govori. Međutim, ona je javno morala da pohvali mlađeg kolegu kojim je, kako kaže, oduševljena. 

Antonio Ahel/ATAImages
Milica Pavlović

Naime, u pitanju je mladi pevač Mihajlo Veruović Vojaž, koji joj je poslao poruku dok je trpela sajber nasilje zbog pesme „Crna jutra“. 

Printscreen Kontrašou
Mihajlo Veruović Vojaž

 

- Obožavam njegovu muziku. Nikada mu neću zaboraviti kada je bila aktuelna tema kada mi je poslao poruku. Baš mi je to značilo, a ja sam osoba koja pamti te stvari, ceni i zna duplo da vrati. Podržavam ga zato što je vizionar, a kako sam čula, sada radi na nekoj seriji. Navijam za njega. Mlad je, elokventan, dopada mi se - rekla je Pavlovićeva za „Kurir“ televiziju i otkrila da voli mlađe.

Pavovićeva je više od decenije na javnoj sceni, a kako kaže estradu ne doživeljava kao zmijarnik. 

- Kada niste imali toliko susreta sa zmijama, ne obraćate pažnju... Te zmije vam se čine kao da će vas svakom momenta napasti i vi ćete se izgubiti, a što se više držite svog fokusa, njih je sve manje. Prošlo je 11 godina i te zmije su i dalje na dnu - rekla je ona.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike