Jelena Karleuša na Kopaonik došla u špicastom kostimu, pa progovorila o Dušku posle tri meseca ćutanja! (FOTO/VIDEO)

19.03.2022

09:15

1

Pevačica je otvoreno rekla u kakvom je sada odnosu sa suprugom, što je mnoge zanimalo

Jelena Karleuša na Kopaonik došla u špicastom kostimu, pa progovorila o Dušku posle tri meseca ćutanja! (FOTO/VIDEO)
jelena karleuša (4) - Copyright 24sedam/Danica Božović

Jelena Karleuša je protekle večeri nastupila na "Kopaonik Music Week" festivalu, gde ju je publika dočekala sa ovacijama. No, pre nego što je stala na binu, ona je razgovarala sa pripadnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam.

U dobrom raspoloženju i sa osmehom na licu, Jelena je otkrila zašto voli Kopaonik, ali je progovorila i o onome što niko nije smeo da je pita, a ekipa našeg portala jeste - o odnosu sa suprugom Duškom Tošićem.

24sedam/Danica Božović
 

- Kopaonik je moja omiljena turistička destinacija u Srbiji. Dok nisam otkrila Kopaonik, nisam volela ni sneg ni zimu ni skijanje. Srpski biser turizma. A ovo je hotel gde i inače odsedam, ne samo sada kada nastupam, tako da svi komplimenti - rekla je Jelena, te progovorila o samom festivalu.

- Pomera granice, pružena nam je mogućnost da se približimo svetskim standardima, kada je produkcija u pitanju. Do sada su svi festivali bili, manje više, u tehničkom smislu nisu bili ono što ja želim i zahtevam i pružam publici. Ovde se osećam kao da sam na nekom njujorškom festivalu, na primer. 

Jelenin kostim privukao je veliku pažnju, pogotovo špicasti korset, nalik onom koji je Madona nosila u spotu za pesmu "Vogue". 

Na pitanje da li joj je udobno, pevačica je iskreno priznala da je znala da se vrati kući u podlivima i sa modricama.

- Meni je udoban, ali kada bi mi neko prišao, njemu bi bilo jako bolno (smeh). Svi moji kostimi su ekstremno neudobni, mogu da kažem da sam skoro posle svakog nastupa u podlivima, krvava, razderotine, mislim da sam jednom i fotkala modrice. Ali sve je to ono što ide uz ovaj posao - rekla je Jelena.

Događaj koji je obeležio početak godine svakako je to što je Jelena prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici. On je dobio zabranu prilaska, a onda se desio preokret - iako nije potvrdila, svi misle da joj je on napunio kuću crvenim ružama na Dan zaljubljenih.

Kako do sada nije komentarisala ništa vezano za sve to što se desilo, na pitanje 24sedam u kakvom su odnosu, Jelena je kratko rekla.

- Sa Duškom? Sa njim je uvek sve bilo okej, je l' nešto nije bilo? Ja sam uvek tako tvrdila, ali sad imam i potvrdu. Sve je okej sa Duškom - zaključila je Jelena.

24sedam
 

O čemu je pevačica još pričala, pogledajte u nastavku.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike