"Miroslav pati kad vidi kakvu je ženu izgubio": Mirjana Antonović se oglasila na Fejsbuku nakon suđenja, komentari ne prestaju

23.03.2022

20:35

2

Ona je želela da se obrati svima koji prate sve što joj se dešava

"Miroslav pati kad vidi kakvu je ženu izgubio": Mirjana Antonović se oglasila na Fejsbuku nakon suđenja, komentari ne prestaju
Mirjana Antonović (4) - Copyright 24sedam

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić danas su se ponovo sreli u Palati pravde, na suđenju gde je trebalo da se donese konačna odluka - da li je pevač otac njenog sina Devina.

Međutim, to još uvek neće znati dok ne bude donesena presuda, što nije poznato kada će biti. Nakon suđenja se Mirjana oglasila na Fejsbuku.

24sedam/M.G.
 

- Posle suđenja, sad je sve u Božijim rukama - napisala je Mirjana dok su se potom nizali komentari.

"Miro, neka pravda pobedi, aliu svemu ste pobednici Devin i ti... Imate jedno drugo, lep život, a Miroslav sigurno pati kad vidi koju je ženu izgubio", "Samo hrabro i glava gore", "Ti si kraljica", glasili su samo neki od komentara.

Mirjana je, danas pred novinarima, rekla i da sve što se dešava utiče na njeno zdravlje.

- Ovo je sve veoma stresno, utiče na zdravlje. Svakome bi ovo bilo stresno, ne samo meni. Osećam stres, lupanje srca, to su te posledice. Volela bih da se to okonča. Ova situacija je bespotrebna. Ne smem ništa da pričam - poručila je ona.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Već sutra, 24. marta, nekadašnji ljubavnici sastaće se ponovo na sudu, jer je Miroslav Ilić podneo tužbu protiv Mirjane Antonović za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje  sa suđenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike