Silvio Berluskoni oženio se 54 godine mlađom devojkom: Otkriveni hit detalji sa venčanja!

22.03.2022

15:24

3

Poznati Italijan je napravio feštu za odabrane

Silvio Berluskoni oženio se 54 godine mlađom devojkom: Otkriveni hit detalji sa venčanja!
profimedia-0671870113 - Copyright Profimedia

Silvio Berluskoni, poznati italijanski političar, zavetovao se na večnu ljubav svojoj 54 godine mlađoj izabranici Marti Fascino. Kako se navodi, ovo venčanje nije imalo pravni momenat, jer ništa nije potpisano, ali je sve ostalo ispunjeno.

Zanimljivo je da je mladu do oltara doveo njen otac, koji je od Berluskonija mlađi čak dve decenije. Na raskošnoj proslavi bilo je 60 gostiju, a mlada je blistala u venčanici poznatog dizajnera koja joj je stajala kao salivena. Tu je bila i bela torta na tri sprata, sa inicijalima njihovih imena napred, dok je svuda bila ukrašena cvećem.

Profimedia
 

- Marta, prema tebi osećam veliku ljubav. To je nešto što još nisam iskusio i za mene si neizostavna. Bila si uz mene u teškim trenucima, pomogla si mi. Dopunjuješ me, ne bih mogao živeti bez tebe. Ispunjavaš moj život - rekao je bivši premijer u zavetima.

Njihova veza počela je 2020. godine, kada je Berluskoni ostavio tadašnju izabranicu jer se zaljubio u političarku Martu. Spojila ih je upravo politika, ali i fudbal. Marta Fascino je nekada radila u Milanu, klubu gde je Silvio bio "bog i batina".

Bogatstvo poznatog Italijana procenjeno je na čak sedam milijardi dolara. Njegov život obeležile su i razne afere, poput onih da je spavao sa prostitutkama, imao seks sa maloletnicama i slično.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike