Andreana Čekić prvi put o skandalu sa pesmom "Cipele": Traže mi novac koji ja nisam dužna da dam, tužili su me za duševnu bol

22.03.2022

22:36

1

Pevačica je rešila da ispriča svoju stranu priče

Andreana Čekić prvi put o skandalu sa pesmom "Cipele": Traže mi novac koji ja nisam dužna da dam, tužili su me za duševnu bol
cekic_03052019_00021 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Numera i spot za pesmu „Cipele” koju su otpevali Andreana Čekić i Emir Đulović, više ne postoji na Jutjubu. Ova pesma je za kratko vreme postala veliki hit, a danas su zbog nje pevačica i autor na sudu.

Kako se pisalo, hitmejker Saša Lazić tužio je Andreanu i tražio od nje novac od pregleda. Međutim, ona je sada rešila da prvi put ispriča svoju stranu priče.

ATAImages/ G.G.
 

- Ta pesma je bila na Grandovom kanalu, dok sam ja bila pod ugovorom sa Grandom. Posle toga je ta pesma uklonjena, kanal je ugašen, ja imam novi kanal i ta pesma ne postoji na mom kanalu. Ja sam smatrala da će pesma biti na kanalu Saše Lazića. On je zahtevao od mene da mu dam novac od pregleda, ali ja to nisam mogla jer ja u to nisam imala uvid - počela je Andreana u Amidži šou, pa dodala:

- Sad smo na sudu, sve će izaći na videlo. Jako mi je žao što je Saša postao takav čovek. Kad me je zvao, rekla sam mu da ide u Grand i da tamo traži pare. Sve i da je hteo nije mogao da udari na Grand, pa je tužio mene. A tužio me je za duševni bol. Nije mogao da jede i spava kad je ta pesma sa 100 miliona pregleda skinuta sa Grandovog kanala. 

ATAImages/ A.A.
 

Andreana je dodala da joj je žao što je sada Emir Đulović, sa kojom je otpevala duet, izbegava.

- Ja ne dugujem nikom ništa, uvek sam bila džek i pomagala svima i uvek ću. Emiru i Aleksandri želim sve najbolje. O njemu nemam loše mišljenje, on predivno peva. Nisu trebali da me izbegavaju u nekim emisijama, čekali su da ja odem da bi došli, verovatno misle da bih im ja nešto rekla. Verovatno misle da bih im ja zamerila nešto. Šteta je što se na ovaj način o toj pesmi priča - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike