Posle urebesne veridbe - ništa od svadbe! Pevačica sve objasnila

20.03.2022

18:48

0

Nekadašnja članica „Balkanike" je uopšte razmišljanje o venčanju „premestila" za sledeću godinu

Posle urebesne veridbe - ništa od svadbe! Pevačica sve objasnila
ATAImages/Stefan Tomašević

Danica Krstić nedavno je pristala da se uda za dugogodišnjeg dečka koji je, inače, stomatolog. Mnoge je nasmejala objasnivši kako mu je prvo rekla: „Ne".

Međutim, iako je posle uspešno obavljene veridbe logičan korak svadbeno veselje, ona kaže kako se to ove godine sigurno neće dogoditi.

- Nije da smo antivakseri, ali nismo se vakcinisali, smatrali smo da smo zdravi, mladi i jaki. Ali nismo hteli ograničenja u broju zvanica ili vremenska ograničenja, već da bude onako kako smo hteli i da traje koliko želimo - objasnila je Danica za „Grand onlajn" pa dodala kako će tek iduće, 2023, polako početi uopšte i da razmišlja o venčanju.

Podsetimo, kada ju je momak upitao da se uda za njega, od uzbuđenja je rekla: „Ne" i prekrila se ćebetom.

- On je želeo da me zaprosi pred društvom, kad se budemo svi skupili, pa da proslavimo moj rođendan. Međutim shvatio je da ja ponekad imam malo čudne reakcije. Rekao mi je da nije mogao da izdrži i da mu je bilo sigurnije da to uradi kad smo nas dvoje sami, nego pred ljudima.

 

 

- Da se ja ne bih onesvešćivala, plakala ili da ga ne bih izenenadila nekim odgovorom, čak mu je i to bilo na pameti... Ja sam ga pitala: „Kako si došao do tog zaključka?" - smejala se tada Krstićeva, pisali su pomenuti mediji.

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti