Dedi Janki ide u penziju: „Kralj regetona" objasnio i zašto, pa spremio poklon za fanove!

22.03.2022

06:45

0

Oproštajni album će predstaviti publici 24. marta, a onda „diže sve četiri uvis", posle 32 sjajne godine na sceni

Dedi Janki ide u penziju: „Kralj regetona" objasnio i zašto, pa spremio poklon za fanove!
profimedia-0633459410 - Copyright Profimedia

Ramon Luis Ajala Rodrigez, daleko poznatiji kao Dedi Janki, najavio je da odlazi u penziju pa brojne fanove i saradnike „podigao na noge". Oproštajni album koji je nazvao „Legendaddy" predstaviće publici 24. marta, pa zatim, prema sopstvenim rečima, odlazi sa scene na uživanje u plodovima svog velikog rada - jer mu je pravo vreme za to. 

Dedi Janki Profimedia
 

„Kralj regetona" (45) je istakao u saopštenju za „People" da će se na predstojećoj turneji pozdraviti sa svima tako što će se latiti mikrofona i još jednom dati svoj maksimum.

- Odlazim, posle 32 godine. Pružiću vam sve što jesam na ovom albumu - poručio je takođe on.

Ovo mu je, inače, prvi studijski album od „Prestiža" iz 2012. godine. Inače, ostao je najpoznatiji po hitu „Gasolina", kao i tome što se 2017. pridružio ekipi na „Despasitu", Luisu Fonziju i Džastinu Biberu.

 

 


Turneja „Daddy Yankee's La Ultima Vuelta" zakazana je za 10. avgust, a prema njegovim rečima iz snimka sa društvenih mreža, raduje se danima koji slede, a tokom kojih će uživati u plodovima svog rada.

- Ova trka, maraton, konačno dobija svoj „finiš". Uživaću maksimalno u svemu što ste mi pružili... Ljudi kažu da je ovaj žanr zbog mene postao svetski, ali vi ste ti koji ste mi dali ključeve od tih vrata - ispričao je bio, između ostalog, on. 

Podsetimo, njegov prvi studijski album „No Mercy" je izašao još 1995. Tokom karijere, „pokupio" je razna prestižna priznanja, te 10 Ginisovih rekorda, kao i sedam „Bilbordovih" nagrada.

 

 

Dedi Janki Profimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike