Posle 48 godina bavljenja šou-biznisom, Suzana Mančić odlučila: Idem u penziju, želim da živim opušteno

15.01.2022

22:50

3

Autor: Marija Mitić

Mančićeva se bavila mnogim poslovima - bila je Loto devojka, voditeljka, pevačica, glumica, a napisala je i dva romana

Posle 48 godina bavljenja šou-biznisom, Suzana Mančić odlučila: Idem u penziju, želim da živim opušteno
24sedam/N.V.

Nakon neverovatnih 48 godina profesionalnog bavljenja estradom i šou-biznisom, poznato TV lice Suzana Mančić odlučila je da ode u penziju.

Kako kaže, umorna je od svakodnevne "frke i trke" koje izaziva bavljenje javnim poslom.

- Počela sam da radim 1. januara 1974. godine kao pevačica i bila sam prijavljena u Udruženju džez i zabavnih muzičara koje je tada postojalo - priseća se Mančićeva, pa dodaje:

G.G./ATAImages
Suzana Mančić

- Imam ispunjenu starosnu granicu, a o stažu neću ni da govorim, ali sam rešila da odem u penziju i da malo rasterećenije i opuštenije živim. Ima tu mnogo administrativnih zavrzlama i počela sam da skupljam papire, pa se nadam da ću na leto ili jesen biti i penzionerka - rekla je Suzana za Alo i dodala šta je posebno opterećuje.

- Iskreno da vam kažem, neću više da jurim i žurim. Zovem goste za svoju emisiju, onda gostujem kod kolega jer se to ne odbija, na sve to čekaju me i dnevne obaveze koje ima svaka žena - iskrena je Suzana, i objašnjava na koga je red da joj život učini lagodnijim:

- Celog života plaćam državi poreze i doprinose, e pa sada je red da meni država to vrati.

ATAImages/ Antonio Ahel
Suzana Mančić

Poznata voditeljka se, međutim, neće se potpuno povući iz medija, a iako joj partner živi u Grčkoj, ona ne planira da se tamo preseli.

- Još ne znam šta ću da radim, ali rešila sam da odem u penziju. Naravno da neću da prestanem da se bavim ovim poslom niti da se preselim u Grčku. Ostaću ovde, ali samo želim malo relaksirajuće dane - završila je Suzana za pomenuti portal. 

Podsetimo, Suzana Mančić dugo je u mladosti bila voditeljka tada popularnih igara na sreću, zbog čega je dobila "titulu" Loto devojke. Takođe, osim sporadičnog bavljenja pevanjem i glumom, Suzana je napisala i dva autobiografska romana, a u pripremi je i treći.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti