Željko Samardžić se penzionisao: Supruga i ja živimo skromno, nemamo posebne prohteve

24.12.2021

13:45

0

Autor: Marija Mitić

Pevač će večeras održati koncert u Beogradu

Željko Samardžić se penzionisao: Supruga i ja živimo skromno, nemamo posebne prohteve
nikad_nije_kasno_22122021_0038 - Copyright ATAImages/ A.A.

Iako uveliko gazi sedmu deceniju, Željko Samardžić može da se pohvali dobrim glasom i energijom koji su zaslužni za to što i dalje nastupa i održava velike koncerte. Baš jedan takav održaće večeras u Kombank dvorani u Beogradu, uz sprovedene sve epidemiološke mere.

Pevaču nije smetala pandemija, jer je odavno napravio ušteđevino za "crne dane", a kako kaže, od oktobra ove godine je i u penziji.

- Ja sam na vreme razmišljao o periodu kada će mi godine sve manje dozvoljavati pevanje, to vreme se poklopilo sa pandemijom. Od oktobra meseca sam penzioner, imam svoju penziju koja mi je dovoljna. Supruga Maja i ja nemamo neke posebne prohteve. Živimo skroman život, ali dostojan svih onih koji pristojno žive, što bih svima poželeo. Nažalost, nisam ja jedini koji je zarađivao od mojih koncerata. Tu su i instrumentalisti, muzičari, ljudi koji se bave rasvetom, kablovima... Velika mi je radost kad im javljam za koncert, verujem da ih ta vest često obraduje više nego mene.

ATAImages/ M.M.
 

Pevač je ranije otkrio da se godinama bori sa oboljenjem štitne žlezde, a srećom, trenutno je dobro.

- Dobro sam sada, već duži period imam taj problem sa štitnom žlezdom. Redovno pijem terapiju i zato je sve pod kontrolom. Trudim se da živim zdrav život, da što više budem na svežem vazduhu, pa mi ne otežava svakodevnicu. Prilagođavam se generalno kako godinama, tako i vremenu u kom živimo. Nažalost korona nam baš ne ide u prilog - ističe Željko koji ovih dana ima razlog i za slavlje jer se bliži trenutak kada će dobiti četvrto unuče, od najmlađe ćerke Minje.

- Uvek sam se nadao da ću dočekati da mi i najmlađa, treća kćerka Minja podari unuče. Presrećan sam što će se to, Bože zdravlja, i dogoditi početkom februara. Ona nosi devojčicu, tako da ću imati dve unuke i dva unuka, ne postoji ništa lepše. Minja će takođe biti i gost na koncertu, pevaće prateće vokale. Kada sam je pitao da li joj smeta stomak koji je već dosta porastao, rekla mi je da ne smeta i da joj je zadvoljstvo da bude deo toga. Koliko god da voli muziku i poseduje svoj studio, ona se pored ponekih cover-a ne pronalazi potpuno u ovom svetu - iskren je Željko.

Instagram printscreen/zeljko_samardzic
 

S obzirom na to da je sa suprugom Majom u braku duge 44 godine, pevač je otkrio njihove male tajne.

- Bitan je balans, ko je u trenutku raspoloženiji taj popusti, nekad ona, nekad ja. Među nama vlada veliko prijateljstvo pre svega, poverenje i ljubav - otkriva pevač i priseća se čime ga je supruga osvojila:

- Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena. Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu. Kada bi je svi gledali mojim očima bila bi najlepša na svetu - ispričao je Samardžić za Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike