„Nije bio sa mnom zato što je morao" Rada Manojlović je volela poznatog muškarca, a on ju je izdao!

21.03.2022

06:02

3

Pevačicu su njegove reči veoma zabolele

„Nije bio sa mnom zato što je morao" Rada Manojlović je volela poznatog muškarca, a on ju je izdao!
Rada Manojlović - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Rada Manojlović je, pre nego što je uplovila u vezu sa Harisom Berkovićem, bila tri godine u ljubavi sa košarkašem Momirom Gajićem. 

Po raskidu njihove veze, on je izjavio da je pevačicu ostavio zbog njenog posla i da više nikada ne bi tražio ljubav u toj branši.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Radu je to veoma pogodilo, pa je rešila da mu ne ostane dužna.

- Ne mogu da shvatim čoveka od trideset osam godina, od kojih je tri proveo sa mnom u vezi, kako naseda na neke priče. Time samo dokazuje koliko se mi zapravo ne poznajemo, pa sam se zapitala šta smo sve to vreme radili zajedno - pričala je tada Rada, pa nastavila:

- Da sam bila na njegovom mestu i zbog nekog razloga imala potrebu da se oglasim u medijima, verujem kako bih to učinila mnogo kulturnije. Cela ta situacija stvarno me je naljutila. Ako je već odlučio da govori, trebalo je da ponovi ono što mi je rekao na raskidu ili da ostane nem. Ali, to nije umeo zato što je povodljiv i sluša neke druge ljude, što je radio i tokom naše veze. Trebalo je do kraja da bude muško i ponovi da sam dobra devojka, jedna u milion i da uvek mogu na njega da se oslonim.

ATAImages/ G.G.
 

- Ako je bio tri godine s nekim, nešto mu je i te kako odgovaralo, nije bio sa mnom zato što je morao. Nikada me to ne bi toliko lično pogodilo da nisam u svemu bila otvorenog srca, a na kraju sam dobila: O Radi sve najbolje. Pa nisam ja pokojnik - rekla je pevačica koja već godinama uživa u zajedničkom životu sa kolegom Harisom Berkovićem.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike