Bez problema: Duško Tošić uživa u društvu dve pevačice sa kojima je Karleuša javno ratovala! (FOTO)

12.03.2022

18:22

0

Autor: Marija Mitić

Da li će mu supruga na ovome zameriti, ostaje pitanje

Bez problema: Duško Tošić uživa u društvu dve pevačice sa kojima je Karleuša javno ratovala! (FOTO)
dusko tosic 17082019_0057 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ovonedeljna emisija "Ja volim Srbiju" iznenadila je auditorijum nesvakidašnjim gostima. Naime, pored Zorice Brunclik i Radmile Manojlović, u studiju RTS-a našao se i MIle Kitić, kao i fudbaler Duško Tošić.

Sve ovo i ne bi bilo toliko iznenađujuće da Duško nije bio među gošćama koje nisu u dobrim odnosima sa njegovom suprugom Jelenom Karleušom.

Naime, Jelena je imala konflikt sa Radom pre oko godinu dana, kada su se javno "prepucavale" o tome koja je prva ponela jedan kombinezon. I dok je Jelena tvrdila da ga je ona prva nosila, te da ju je i svetski poznata starleta Kim Kardašijan iskopirala, stvari su postale mnogo jasnije kada je Manojlovićeva objavila staru fotografiju koja dokazuje da ga je ponela i pre Kim i JK.

Printscreen Instagram/radamanojlovic
Objava Rade Manojlović na Instagramu

Govorilo se da od tada Rada i Jelena nisu u dobrim odnosima, te da su prestale da se prate na Instagramu, što i ne čudi jer Jelena ume da otprati kolege, bez pardona, kad god joj se ne svidi neka njihova izjava ili tek novinski naslov.

Takođe, poznat je i njen konflikt sa Zoricom, nakon što ju je ona javno prokomentarisala u negativnom kontekstu, tačnije osudila je njen izgled u javnosti, budući da je nosila provokativan top.

Printscreen Instagram/karleusastar
Jelena Karleuša

- Nedelja ujutru 10:30h. Gledam divnu porodičnu emisiju "Radna akcija" sa svojom unukom na TV Prva. Emisiju prekida reklama za "Zvezde Granda" i ne verujem šta vidim - Jelena Karleuša sa penisima na grudima ocenjuje kandidate (među njima ima i maloletnih). Zgrožena sam... Što je mnogo - mnogo je, i od TV Prva, a i od Jelene - napisala je Zorica svojevremeno, preneli su mediji, što je Jelenu veoma iznerviralo, a nije joj ostala dužna već joj je uputila dugačko otvoreno pismo, dok se njihov sukob danima prepričavao.

Ona se na Fejsbuku obratila svim ženama koje su je osudile, a posebno koleginici Zorici Brunclik.

- Vidim, gospođe, šokirane ste mojim brusthalterom od dva kristalna penisa. Kako sam smela to da obučem pred kamerama?! Ju-ju-ju. To što sam ribetina kakvu u životu niste videli, druga je tema. Sasvim sam zbunjena vašom mržnjom prema penisu, drage moje! Pa zašto pobogu?! Zašto?! Kako je do toga došlo?! Penis, penis, penis... Šta je tu sporno ili ružno?! Prosto odbijam da poverujem da ne volite penis. Meni je baš lep, kao neko umetničko delo, još ako je od kristala... Top-priča - napisala je Jelena i dodala:

ATAImages/ A.A.
Zorica Brunclik

- Sad se u priču uključila i naša poznata dama Zorica Brunclik. Tek ona što je šokirana! Zorice, vi kao gospođa posebno gadljiva na penis, imate pravo tako da reagujete. Poznati ste kao neko ko mrzi penis, zar ne? Možda i ja mislim da su vaša kosa i pojava svojevrstan penis, ali sam oduvek poštovala vašu posebnost i hrabrost. I uvek su mi smetali oni koji vas nazivaju "od svakog muža po jedno dete", sram ih bilo! Što se mene tiče, od srca vam želim da ga (penis) ne vidite više nikad u životu! Što ste morali, morali ste i tačka! - poručila je Jelena tada između ostalog.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike